Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni İbiza MK5 1.2 TSI DSG Paçalık, tozluk, lastik çamurluk seti, (mudflaps), sac kar

cengisshan

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Eki 2011
Mesajlar
6
Yaş
46
Merhaba arkadaşlar Ağustos 2011 de sıfır olarak aldığım 1.2 TSI DSG IBIZA aracıma Paçalık, tozluk, lastik çamurluk seti, (mudflaps), sac karter muhafazı arıyorum. Servise sordum paçalıkların türkiyeye girişi olmadığını sipariş verilirse 1 aya kadar geleceğini fiyatın belli olmadığını söyledi ama ben araştırdım yaklaşık 250 TL olacak gibi. Sac karter muhafazası ise hiç yok DSG olduğundan dediler.

Paçalığı ebayda buldum 90 sterlin ingiltere dışına satış yapımıyor aşağıdaki linkte

Genuine SEAT Ibiza Mud Flap Full Set 2009 - 2012 | eBay

Yardımcı olursanız sevirim.
 
kendini üyelerimiz bölümünden tanıtan bir konun açarmısın? seni tanımak isteriz.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
özür dilerim ama orayı bulamadım tanıtım derken ?
 
Murat bey.Aracınıza asla saç muhafaza önermem,Allah korusun önden olabilecek büyük kaza esnasında motor kulaklarını kopartıp kendini yere bırakır,fakat saç muhafaza olduğundan ön konsuldan içeri girer.
Bulabileceğiniz kaliteli malzeme ve işçilikle aynısını burada yaptırabilirsiniz bu lastik çamurluk setinden.
 
Merhaba Cezmi Bey, öncelikle teşekkür ederim. Benim aşırı bir orjinal parça ve aksesuar takıntım var, Şu an Van'da ikamet ettiğim için kalite faktörüne burada ulaşmak çok zor.
 
Geri
Üst Alt