Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yazilim olaylariyla ilgili

Emre34

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Eki 2011
Mesajlar
47
Yaş
32
Arkadaslar bugun Dogus Ankara'yi arayip yazilim guncellemesi yaptirmak istedigimi soyledim. Adamlar model yilini cikis yilini falan sordular. En sonunda da siz buraya getirin araci, sisteme baglayacagiz eger VAG Online izin verirse guncelleme yapabiliriz. Aksi takdirde guncelleme yapmaya izin vermez sistem dedi. Bu bana biraz sacma geldi zira son donemlerde artan elektronik sikintilardan dolayi yazililm guncellemesi yapmam sart, fakat adamlar yapamayabiliriz gibisinden laflar soyledi. Bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

Dogus yapmazsa baska yerde guncelleme yaptirma imkanimiz var mi?
 
Arabaya son yuklenmıs versıyonun ustu bır versıyon varsa zaten guncelleme yapabılırler.Yok ıse zaten adamların yapabıleceklerı bır sey soz konusu degıl.Arabada herhangı bır arıza ıcın guncelleme yapılacak dıye bır kaide de yok zaten
 
Yazilimi guncellenmemis, 2010 model arac yazilimi 2011'de oldugumuza gore daha yeni bir yazilim olmasi gerekiyor. Zaten 2011 model araclarla arasindaki yazilim farki belli oluyor gostergelerde vs. Yani yeni bir yazilimin oldugu kesin, fakat bu adamlarin dedikleri kafami karistirdi.
 
Yazilimi guncellenmemis, 2010 model arac yazilimi 2011'de oldugumuza gore daha yeni bir yazilim olmasi gerekiyor. Zaten 2011 model araclarla arasindaki yazilim farki belli oluyor gostergelerde vs. Yani yeni bir yazilimin oldugu kesin, fakat bu adamlarin dedikleri kafami karistirdi.
valla emre seatta doğru düzgün eyeniz yazılım çıkmıyor ya seat sorunsuz araçlar çıkarıyor düzeltmeye gerek kalmıyor yada seat sallamıyor yada bizim servislere yazılım gelmiyor anlamadım ama 2008 eylülünden beri aynı yazılımı kullanıyor bile olailirim bakımlarda bana yazılımını yükledik yok bilmem ne diyen olmuyor sende de yoka şaşırma yani
 
şasi no dan söylüyorlar bakıp güncellemenin oluğ olmadıgını ücretsiz yapiyorlar.
kayadibi sponsorumuz arayip bilgi alabilirsin
 
ben istanbuldayken kayadibinde yaptılar aracımda %10 veri kaybı var dediler
 
Şase numaranı sisteme girdikleri anda güncelleme olup olmadığı çıkacaktır. Xenondan kaynaklı sorunlar ise güncelleme fayda etmez.
 
Doğuş Balgat gitmeyeceğim servislerden birisidir, bendeki 2010 TSI eryada güncellendi ve çokda memnunum. İlk farkettiğiniz, göstergede vitese dair bilginin gösterilmesi.
 
vay be bizde kayseride servise gitsek güncelleme diye aval aval bakarlar valla :)
 
ya bu vites göstergesi benim 2010 model aracımda neden yok ne zaman servise gitsem bu arada gittiğim servis doğuş esenyurt yeni yazılım yok diyorlar ama şimdi okudum faruk abinin 2010 model aracında vites göstergesi yazılımla gelmiş. bu esenyurttakiler beni mi iplemiyorlar yoksa yeni yazılım var da güncellemek işlerine mi gelmiyor, arayıp sövecem yoksa :kizgin:
 
Geri
Üst Alt