Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yaylarla ilgili yardım lütfen

erim

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Nis 2011
Mesajlar
471
Yaş
33
Arkadaşlar bu konu hakkında çok meşgül ettim forumu kusura bakmayın fakat şuan çok aklıma takıldı.Bugün eibach prokit 3 cm yay aldım fakat yaylar kırmızı renk.Forumda araştırdım siyah renk yazıyor 3 cm için .Renkleri değişti mi acaba bi fikriniz var mı ?
 
bendede seat sportun eibach 3.5 yaylar var..kırmızı benimde??
 
Serviste satılanlar kırmızı piyasada satılanlar yani seat sport olmayanlar siyah renk. ya da tam tersi:)
 
Ama senin seat sport orjinal yayların sanırım.Ben dışardan aldım eibach 3 cm ??
 
3.5 olanlar kırmızı 5 olanlar siyah diye biliyorum bende.. Kutusunuda ortak kullandıkları için netteki kutu resimlerine aldanmayın.
 
Eibach internet sitesne göre: Kırmızı: Sportline, performans ve optik odaklı, 50mm ye kadar inebilir (bu ibare aslında bizim alışık olmadığımız ama herkesin yaşadığı bir hadise, yay takıldıktan sonra ki yükseklik, bir süre sonra değişiyor, daha da alçalıyor), motorsporlarındaki gibi yönlendirme kabiliyeti gibi ibareler var, caddede yarış arabası performansı arayanlar için.
Siyah: Pro Kit: Yüksek performans yönlendirme kabiliyeit, 40mm ye kadar inebilir, cadde otomobili için ideal seçim demekte.
 
Şunu görüyorum, alçaltma cm leri hakkında, üreticinin söylemediğini, satanlar söylemekte.
 
Geri
Üst Alt