Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yay 5cm/4cm

Lee10

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Kas 2012
Mesajlar
5
Yaş
44
seat leon 1.6 benzinli kullanan arkadaslar arasinda 50/40mm yay kullanan var mi acaba yada bu ölcülerde yay hakkinda bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum. kullanan varsa memnun mu ve markasi nedir? istenilen görüntüyü alabiliyormuyuz acaba.varsa resimlerini paylasirlarsa sevinirim.arabama 40/40 yay taktirdim memnun kalmadim.önler arkaya göre biraz yüksek kaldi.ya yaylari kestimeyi düsünüyorum yada 50/40 yay almayi düsünüyorum.
 
senin kullandığın marka H&R 4cm yay kullandım hiç sorun yaşamadım sonraki aracımda FK 3,5 lik yay kullandım ondada sorun yaşamadım ama aracınız sport up ise bu düşüş şekli normal,,, çünkü sportup larda önler arkadaya göre daha az basıyor
 
vogtland 950020 ürün kodu.
ön 5 arka 3 yazar ona bakmayın ıstedıgınız gıbı ındırır özellikle önü
 
Geri
Üst Alt