Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

'YaRdIM'

PORO

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Eyl 2010
Mesajlar
2,438
Yaş
37
yaklaşık 2 saat kadar önce 1. köprü yolundan anadolu yakasına geçerken bi anlık dikkatsizlikle :) kgs gişesinde durmadan geçtim..makine dıt dıt dıt die ötünce aklıma geldi ama iş işten geçti tabiki..arka tarafta plakam yok ama önde kamera varmıydı dikkat etmedim..ceza gelmeden önce yapabileceğim bişe varmı yada ceza gelirse ne kadar ödücem? ayrıca ceza yediğimi yada yemediğimi öğrenebileceğim bi telefon varmıdır?
 
40 tl verirsin uğraşma hiç
 
yada bı ogs cıhaz aldırıyorlar ceza yazmamak ıcın..oda 40 tl den pahalıya gelır. en ıyısımı cezmı abının dedıgı gıbı 40 tl yı odemek. ama yeterkı dıger gıselerden kacak gecmemek cunku onların cezası buyuk bıldıgım kadarıyla 130 lıra cıvarlarında
 
otobana gırerken arkadan cekıyorlar da koprudede aynı durum soz konusu ıse sanslısın
 
mevcut geçiş ücretinin 10 katını ödersin :)
 
önde kamera var..sadece 40 tl adrese gelir
 
arkadan cekıyorlar normalde ama hıc bellı olmaz beklemekten baska care yok sanırım
 
kaan bildiğim kadarıyla önde kamera yok ama... yinede ben plakandan sorgulattım kaçak geçiş ihlalin bulunmuyor... yarına kadar bekle tekrardan bu adresten http://uygulama.kgm.gov.tr/ihlal/Sayfalar/ihlal.aspx sorgulat.. eğer kaçak geçiş çıkarsa ki sanırım çıkmaz zaten plakana tanımlı bi ogs cihazı veya kgs varsa ordan düşüyolar otomatikmen :) tecrübeyle sabittir... hatta benim bi arkadaşında başına geldi KGS kartını plakaya tanımlatmıştı sonra aracı sattı ama kgs den düşürmedi.. adamda bikez kaçak geçmiş arkadaşın kart ekstresine yansımıştı :)
 
Geri
Üst Alt