Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yardim lütfen

anfor

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Mar 2012
Mesajlar
79
Yaş
48
Arkadaşlar 2008 seat leon' uma 2 yil önce aldiğim subwofer ve anfime kabin ariyorum fakat aracin sağ veya soluna orjinale benzeyen araçla birbütün gözüken bir kabin ariyorum bazi araçlarda gördüm orjinal olarak var bu tarz kabin yapan veya satan varsa bana mesaj yazarsaniz sevinirim sevgiler saygilar.
 
konuyu arıyorum bölümüne taşıdım satılıklar bölümünde istediğin ürüne yakın bişey osman (osman1.8 t)satıyordu sanırım belki işini görür
 
Yardiminiz olursa sevinirim sağolasin yekta.
 
Yekta osman in kabini gördüm fakat benim istediğim o kadar büyük değil bagaji kaplamiyacak.bagajin sağ veya solunna yantarafina monte edilmiş hemen bir subwofer lik bişey ariyorum fazla yer kaplamiyacak bişey dediğim gibi bazi arabalarda zannedersem yeni fiat bravo larda gördüm orjinal ses sistemi yapmişlar.
 
Geri
Üst Alt