Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yardim fr body kit

HAKTANFR

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Mar 2012
Mesajlar
377
Yaş
44
ARKADAŞLAR MERHABALAR BEN DAHA YENİYİM BUGÜN ÜYE OLDUM HERKEZE SELAMLAR. BEN YARDIM İSTİYORUM 2012 MODEL SEAT LEON ALDIM
FR BODY KİT SERVİSTE 3000 TL. DİYORLAR BEN İZMİRDE YAŞIYORUM İZMİRDE YAŞAYAN ARKADAŞLAR VARSA BAŞKA BİR YERDE UYGUN FİYATA YAPTIRABİLİRMİYİM TAVSİYE EDERMİSİNİZ BİRİLERİNİ. NASIL OLUR YARDIM İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..:hosgeldin:
 
Haktan bey, doğru yere mesaj açıp yanlış şey yazmışsınız :) Öncelikle sizi tanımak isteriz, sonrasında birkaç saat içinde (malum her an her dakika burada değiliz) online olan bu işin kurtları size gerekeni söyleyecektir, aramıza şimdiden hoşgeldiniz...
 
teşekkürler sağolun çözmeye çalışıyorum acemilik
 
teşekkürler sağolun çözmeye çalışıyorum acemilik

Estağfurullah, yaklaşımımı yanlış anlamayın lütfen, geniş bir aile olduğumuzdan bilgiler burada yazılı olmazsa çok karışıyor :)

Konu hakkında benim fikrim; daha ucuz olanlar çıkma değiller ise fiber olacaklardır. Fiberler ise kaza hatta ufak bir çarpma anında bile aldığı baskıyı absorbe edemeyip direkt olarak kırılacaktır. Eğer çok hoşunuza gidiyor ise ve alacak durumunuz var ise orijinal taktırınız. Çıkma bulmak da zordur ama takasa girmek isteyen belki çıkar (aracını satarken üzerinde olunca pek farketmediği için çıkarıp ayrı satabilecek olacaktır diye düşünüyorum).
 
konu başlığına inceden bir rütüş yaptım bilgin olsun haktan :eek:key:
 
Hoşgeldin kardeş...

Ya ben de konu açmak istemedim, Toledo aracıma Cupra-R (eski kasa leon) marşpiyel arıyorum. Orjinal plastik olsun istiyorum. Fiyatı nedir bilen var mı?
 
Geri
Üst Alt