Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var jant+lastik

ceycey11

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2011
Mesajlar
1,266
Yaş
41
arkadaşlar kış döneminde kullanmak üzere bir set kış lastiği almak istiyorum şu an kullandığım lastikler araçla beraber gelen B250 lastikleri kullanıyorum. Aracın kapasitesi belli olduğundan şu ana kadar genel olarak ihtiyaçlarımı karşıladı ama kış kullanımı için lastik testlerine baktığımda bir set kış lastiği olması şart gibi. Aracımda 175/70/R14 lastiklerle birlikte coloso jant kapağı var hala. Şimdi kış lastiklerini alınca araçtaki jantlara takayım diyorum. bu lastikleride yeni almayı düşündüğüm janta taktırayım diyorum. ancak bu durumda lastik ve jant ebatları aynı kamak zorunda olacak bende biraz daha büyütmeyi düşünyordum.


Bu konuda sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum. Hem lastik ne olmalı hem jantlar?

Ebat ve marka konusunda ki fikirlerinizide paylaşırsanız sevinirim. Birde 14 inc jantlara ve lastik boyutuna lıştık jantı büyütünce yakıt sarfiyatı artıyormuş konfordada çok kayıp olur mu?
 
185/60/14 ile fazla negatif etkilenmeden, yeterince iyileştirme sağlarsınız.
 
http://www.pirelli.com/tyre/tr/tr/car/sheet/winter_snowcontrol_serie2.html?url=%3Fsubtype%3DCAR%26season%3DWINTER

http://lassa.com.tr/urunler/urun-02-02---E29-SNOWAYS2_PLUS

http://www.michelin.com.tr/otomobil...biza sportourer&range=ibiza&engine=1.2 tdi 75

http://www.bridgestone.com.tr/Urunler/511874/

jant değişimi ile ebatta değişebilir ancak siteler üzerinden araştırdığımda bu ürünler araca uygun kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.


acaba bu lastikleri karşılaştırabileceğimiz bir site vs var mıdır?
 
Geri
Üst Alt