Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

!!Yardım!!

JoSepHH23

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eki 2010
Mesajlar
2,381
Yaş
33
arkadaslar bugun aksam arabayla dısarı cıkıyordum tıs tıs ses gelmye basladı ustayı aradım subaplardan yapıyordur dedı sabahı bekleyemedım aklıma takıldı ne sorun olmus olablır tıs tıs ses gelıyor subapları ayarlattr dedı bızm evın orda bırısıde yardım beklıyorumm..
 
Sadece sesten cevaplaması zor bir soru. Araç kaç kilometrede? Hiç rektefiye gördü mü? Subaplarla ilgili veya yağlama ile ilgili daha önce problemi olmuş muydu?

Araçta stock turbo mu mevcut yoksa değişti mi? Yazılım mevcut mu? Enjektör temizliği yapıldı mı hiç, enjektörler işeme yapıyor olabilir.

Tıs sesi tam olarak ne sıklıkta veya ne zaman geliyor, rölantide bile geliyor mu mesela? Yoksa vites geçişlerinde mi sadece?
 
suanlık bır problem yok gıbı sabah calısırdım bıraz surdum sonra enjektor temızılıgı yapıldı ve duzeldı arac fullden mazot aldıgım ıcın dedı usta bıdaha almam allh korusun
 
kötü yakıttan kaynaklanmıştır inşallah geçmiş olsun...
 
bu sorun benım fıestada basıma gelmıstı fordların genel sorunu bu motor sıcakken bırsey duyulmuyor ama motor sogukken aynı senın dedıgın gbı bır ses gelıyor subaplardandı 150tl masraf acmıstı bana
 
git temiz temiz opetten shellden al knka
 
Geri
Üst Alt