Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yardım

baktery01

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ara 2011
Mesajlar
10
Yaş
32
Öncelikle iyi günler dilerim. Leon TSİ 1.4 125 HP Hakkında bir kaç bilgi almak istedim sorular var aklımda önümüzdeki günlerde Leon alacam da.
Bugun Pegeout 206 mı sattım ve 2012 ye araçsız girmek istedim 0 araç almak istiyorum aklımda varsa yoksa Leon TSİ ama hala kararsız ve şüpelerım var kasa konusunda.
- Öncelikle 0 aldığımız araca istediğimiz kasayı ve belirli özellikler isteğe göre eklenebiliyormu ?
- Fazladan ücret ödemesi gereklimi böyle bir durumda
-veya bu konuda deneyim yaşamış fikri ve tavsiyesi olan varmı.
 
merhabalar iyi bir seçim yapmışsınız.
araca isteğe göre opsiyonel alınabilen paketler var ücretine göre...
size önerim esp paketini ekstra olarak satın alın yok derlerse bekleyin siparişle getirirler...
bu pakette esp yokuş kalkış desteği lastik basınç uyarı ve güvenlik sistemleri mevcut bende böylece aldım sunrof gibi gereksiz para tutan şeylere opsiyonel önermem...
 
Merhaba, belirli özellikler derken kastınız nedir onuda belirtirseniz yardımcı olabilecek Leon sahibi arkadaşlarımız var ...
Ama Kolçak olsun, aero kitler olsun bu tür şeylere para ödemek zorundasınız.
Tereddütte kalmayınız , Leon 1.4 125 Hp gerçekten çok güzel araba. sizin için hayırlısı olsun.:)
 
Ayrıca bütçeniz varsa yeni çıkan 1.4 TSI FR'ı tercih ederek biraz daha yakışıklı ve donanımlı bir araç alabilirsiniz. Yine bütçe, kişisel tercih ve zevk meselesidir ama ben keşke sunrooflu alsaymışım diye hayıflanıyorum.
 
Merhabalar benim size önerim kesinlikle full olanı almanızdır yani o kadar para veriyorsunuz sunroof'a mı kıyamayacaksınız bana saçma geliyor alternatif olarak bütçe yetmiyorsa çok temiz full+full 2. el de alabilirsiniz bir de esp olmayan bir araç kesinlikle almayınız geçen sitede yazıyordu biri virajda aracı pert etmiş diye yani esp keyif meselesi değil hayat meselesi BENCE....
 
Makyajsız kasa da bir sürü donanım vardı ancak Leon makyaja bürününce bazı donanımlar opsiyonel oldu...
 
bende 206 satıp leon 1.2 tsi aldım. hayırlısıyla alırsanız fark ne demek anlıycaksınızi aklınızda hiçbir soru işareti ve tereddütünüz kalmasın:) 0 alcaksanız ve bütçeniz yeterliyse FR gayet güzel bir tercih olur bence. Olmazsa 1.2 tsi da fiyatına göre gayet başarılı bir motor.
Ek paket olarak FR sunroof hariç dolu bi araç
1.2 tsi ve 1.4 tsi da yeteri kadar dolu ama ESP+yokuş kalkış ve 17 jant paketi bide sunroof alabiliyosunuz ekstra para ödeyerek.
 
Eniştem teyzeme kampanyalı fiyattan Seat Leon TSİ 125 HP Full packet almıştı packettekilerin tam olarak neler olduğunu bilmiyorum ama ek olarak 4 veya 5 bin harcadım demişti teyzem arabayı kullanamadıgndan araba garaj da uyuyordu 1 haftacık aldım ve kullandım mütiş birşeydi o araba yani hız var konfor desen güzel yol tutuşu sağlam aradıgım araç bu dedim ama ne varki gelelim özellik konusuna kafam almıyor Leonda okadar packet varkı .. :( ESP Hiç aklıma gelmemişti sağol tavsiyen için :) arabada kesinlikle önce güvenlik donanımı şart ASR ESP EBD Gibi. daha önceki yorumda paylaştıgım bir araç 0 nekadara patlar bilen varmı acaba ? :confused:
 
Geri
Üst Alt