Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yardım !! sinyal ve parklar .

onlymemo

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Ağu 2011
Mesajlar
5
Yaş
32
arkadaşlar park lambalarını sinyallere bağlatmak istiyorum ancak fazla iyi olmayan bi oto elektrikcisine gittim yok olur ama yuvaları bozulur yok far arıza göstergesi yanar falan filan . ancak gördüğüm bazı leonlarda hiçbir sorun olmadan kullanılıyor . sizce ne yapmalıyım tavsiyeler ne olur ve konu hakkında bilgi verirmisiniz ?
 
bu işlemi istanbulda dursun arkadaşımız yapıyor... numarası 0533 965 58 57 ararsan yardımcı olur sana...
 
Makyajsız Leon'da Vagcom ile yapılabiliyor. Hem de istediğniz parlaklıkta. Hat çekmeye gerek yok.
 
Makyajlılarda yan sinyaller yanıyor =) Amerikan park için direk kod gerekiyor beyinde yeri görünmüyor. Şimdilik hat çekmek gerek.
 
bu işlemin maliyeti ne kadar arkadaşlar bostancı sanayide 30 lira dedi bi elektrkçi
 
dün yaptırdım aracıma ampulü duyu kablosu falan 15 tl tuttu 10 tl de işçilik aldılar ortalama 30 dk kadar sürdü işlemler parklarada turuncu renkte ampul taktırdım sinyali yaktığım zaman daha parlak yanıp sönüyor fena durmadı ama şimdide tampon diye bağırıyor :)
 
Geri
Üst Alt