Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yardım Lütfen

Seat_le10

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Şub 2015
Mesajlar
14
Yaş
40
Arkadaşlar merhaba..
Size sorum direksiyondan USB deki mp3 dosyasını değiştirebiliyor muyuz. Yardımlarınız için teşekkürler.IMG_4743.JPG IMG_4743.JPG
 
Teşekkür ederim kardeşim. Eğer bir bilen çıkmaz ise servise uğrayacağım. Hayırlı günler.
 
Benim bildğim kadarıyla değişiyor olması lazım ama bilen biri muhakkak çıkar yardımcı olur tam emin deilim :s
 
merhaba,

direksiyon üzerinde sağ tarafta bulunan yön tuşlarından ses bölümünde geldiğinizde şarkı değiştirmenin haricinde klasör değişimi yapmıyor diye hatırlıyorum eve gidince bende bi kurcalayayım.
 
tek ok işareti ileri geri gitmiyormu mesela ben mp3 cd hazırlarken dosyalar halınde yuklerim.cordobamda cd dinlerken dosya atlatmada cift oklu olanı basıyorum+tek okla da şarkıları ilerletiyorum.bence tuşlarla bi oynayın bakalım.bazı araclarda şunu duydum direksıyon düğmeleri deaktif yapabiliyor.benım hız sabitleyici kolumda on off var.geçen off konumdayken eyvah hız sabitleyici kolum bozuldu dıye ödüm koptu :D bence direksiyonu inceleyin ya da kullanım kitapcığını okuyun.
 
kitapçığı inceledim fakat bir şey bulamadım. Neyse servise uğrarım bir ara daha sonra paylaşırım sonucu
 
Geri
Üst Alt