Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yardım lütfen 2004 ibiza 4 camın kendi kendine otomatik açılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eros4506

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ocak 2012
Mesajlar
6
Yaş
36
20 gündür aracımı kullanmıyordum bugün ilk defa kısa mesafe bi yere gittim tam anahtarı çıkardım arabadan ineceğim sırada 4 cam otomatikman açıldı kendi kendine sonra camları kaldırıp aracı kumandayla kilitledim takiben birkaç kez deneme yaptım kilidi uzaktan anahtarla açtıktan 3 saniye kadar sonra 4 cam otomatik aşağı iniyor her seferinde, bi anlam veremedim.. bildiğim kadarıyla anahtarın camları açma özelliği de yok 2004 signo larda... bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaşım varsa minnetler olacağım teşekkürler
 
Benimde bildiğim kadarıyla bu özellik yok. Araban da sonradan takma alarm falan var ise bundan kaynaklanıyor olabilir. Eğer böyle bişey var ise kilitlendiğinde kapatması gereken camları, kafası karıştığından dolayı açıyor olabilir.
 
araçta alarm mı var.
sonradan takılan alarmlar arabanın kafasını biraz karıştırıyor sanırım.
 
alarm yok arabada... işin enteresan tarafı arabayı 7 aydır kullanıyorum ilk kez başıma geldi ve 20 gün kullanmadıktan sonraki ilk seferinde yani... kullanmadığım süre zarfında araba şiddetli yağmur ve kar yağışına maruz kaldı sanırım acaba bu cam açma ile ilgili bi devresi ıslandı filan da o yüzden mi oldu tam bilemiyorum... anahtarı takıp açınca sola çevirip beklediğimizde tüm camlar açılıyor ya bununla alakalı bi devre (cihaz vs ) var sanırım sol kapıda contalardan sızan su onu bozmuşmudur diye bugün geldi aklıma... şansıma da batmanda seat servisi yok ve sanayiye bi kaç kez gittiğimde gördüğüm manzara gayet kötü ustalar özensiz çalışıyorlar araba emanet edesim yok tanımadığım bir ustaya burda.. hayırlısı.
 
sizin sorun merkezi kilit ile cam modülü arasındaki bağlantıda. yani kabaca sol kapının içindeki bağlantılarda. batmanı bilmiyorum ama az çok merkezi kilit işleri yapan esnaflar vardır.
 
anahtarla camı bir kere açtırıp kapattırsan belki düzelir
 
görkem senin dediğini de denemiştim zaten bi kaç kez fayda etmemişti ...iki gün inat ettikten sonra kendi kendine düzeldi sorun... artık modul ıslandı kuruyunca sorun geçti mi tam bilemiyorum ama şuan sıkıntı yok.. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt