Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yardım edinnnnn

38alee

Kayıtlı Üye
Katılım
10 May 2012
Mesajlar
530
Yaş
39
arkadaşlar bi kaç gün önce arabama pasta cila ve boya koruma yaptırdım. bugün yıkattım aranın her tarafında pasta cila yapılan makinanın izi var dalga dalga olmuş. delirmek üzereyim geçerme bu izler ne yapmayılım. ustayı öldürmek dışında.
 
yaptırdığın yere tekrar gittinmi?izlerin geçeceğini sanmam
 
gidip gösterin düzeltirler diye düşünüyorum hiç o izlerin üzerini mikrofiber yumuşak bezle geçmeyi denediniz mi? bazen kullanılan mazemenin artıkları kalıyor
 
kalanlar atık değil arkadaşlar. bildiğin makinanın izi. yaptırdığım yere gittim ustada şaşırdı ilk defa böyle bişey oluyor dedi. üzerine tekrar cila attı izler kayboldu bikaç gün geçsin tekrar yıkayıp bakalım, eğer izler belli olursa yeniden yapalım dedi.
 
gazyağıyla hafif ovalarak silin sonra suyla yıkayın eskisinden daha güzel olur makinenin bütün izlerini gazyağı kapatır sağlamlaştırır atılan o cilayı da korur...
 
geçmiş olsun inşallah çözüm olmuştur.
 
Geri
Üst Alt