Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yarın sabah 20lik diş ameliyatı... :(

tolgabes64

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Haz 2011
Mesajlar
473
Yaş
30
3 haftada 1 penecilin oluyorum antibiyotik yasak bikere içtim sonra kasılma ile birlikte geçici epileptik durum olmuştu ama yarın sabah 8 de 2 adet augmentin 625mg içmem, söyledi doktor. sabah 9 da da ameliyat başlicak :( aranızda olan varmı ameliyat ( yarı gömülü ) ben ameliyattan değilde 2 tane aynı anda içeceğim antibiyotik korkusu sarıyo :S
 
Yarı gömük 20 lik diş ameliyatları kısmen sıkıntılı gecer,ama 20 lik dişler ön bölgeye doğru baskıda bulunarak ileriki zamanlarda dişlerin carpışık olmasına ve muhtemel ortodontik tedavilere sebep olur,o yüzden aldıracak olman iyidir.
 
geçen hafta eşimin dişini aldırdık. zor ama usta ellerde morluk boyutuna ulaşmadan geçiyor öncelikle ağzınızı son raddesinin üzerinde açıyorlar diş etini çenenin her iki tarafından kesiyor çene cerrahı sonrası malum asıl gelsin olmadı traşla çek olmadı traşla çek. ALLAH YARIMCIN OLSUN..

edit: dikiş olayı var bide çoğu zaman morluk ve en az 1 gün konuşamama da cabası
 
:D çok iyi moral oldu :D kızılayda yaptırcam vede cumartesi direksiyon sınavı var :kizgin:
 
bilmiyorumki ağız çene diş uzmanı yapacakmış geçen hafta gittim normal diş hekimliği gibi kızılay altıntepe
 
Bu operasyonu Çene cerrahı yaparasa daha iyi olur,onu bilerek git:)
 
benim asıl sııkıntım 2 taane 625mg augmentin ne gibi zararı olur :S
 
Augmentin antibiyotik sonucta kullanmak zorundasın..
 
Geri
Üst Alt