Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yanlış yakıt dolumu hk.

jokerfb41

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Eyl 2013
Mesajlar
49
Yaş
42
Arkadaşlar merhaba,geçtiğim hafta cumartesi günü dizel aracıma benzin konuldu. 8-10 km sonra aracım arıza işareti verdi ve çekişi düştü. Arabayı sağa çektim benzin istasyonunu aradım. Sağolsunlar hemen geldiler. arabayı izmit yetkili servisi keleşler e çektiler. Keleşler de arabaya servis verildi. Yakıt pompası, enjektröler, yakıt filtresi ve temizlik yapıldı. 9.000 tl gibi bir masrafı çıktı, benzin istasyonu masrafı karşıladı.

Bugün sabah arabayı servisten aldım bu arada 15.000 bakımı da yapıldı araca. İstanbul a giderken Dilovası bayırında (otoban) gene arıza ışığı yaktı ve çekişi düştü. Servis geldi kontrol etti. Pazartesi günü tekrar servise vereceğim. Yüksek devire çıkmazsam sorun yok.

Sizlerin görüşünü merak ediyorum. Arabam eski haline gelir mi? Bugün arızadan sonra moralim çok bozuldu..
 
Geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum olmuş. Geçmiş olsun. Daha önce benzer bir sıkıntıyı başkasında duymuştum ve herşey normale dönmüştü. Sırf bu yüzden her benzin alışımda hangi pompadan konduğunu izleyip sonradan ödemeye gidiyorum.
 
cok gecmıs olsun ama bısey garıbıme gttı 9bınlıra masraf cok degılmı ya bu bana cok fazla geldı 4
 
kesinlikle 9bin tl masraf banada çok fazla geldi. pompa enjektör filtre değişse tahminen o fiyat çıkardı zaten..
 
yapılan işler yakıt pompası değişimi, 4 enjektör değişimi, yakıt filtresi değişimi, temizlik(işçilik) . ayrıca servis bana geçici olarak araba verdi onunda bedeli var bu fatura içinde.. aslında bana yol gösterseniz çok mutlu olurum. moralim gerçekten bozuk...
 
kardeş dünya malı için moralini bozma . ..... Desem de bende de leon 1.6 TDI Copa Plus olsa moralimi bozardım ..

Konuya gelince servis seat'ın kendi servisi ise yaptıkları her işin detaylı faturasını al akıllı arkadaşlardan bazıları enjektor temizleyip iteliyor değiştirdim diye zaten yeni araba olduğu için ilerde sıkıntı çıkarsa fatulardan yol çıkarsın
 
Parayı tutan yakıt pompası. En az 4-5 bin tl vardır diye düşünüyorum. İşçilik ve diğer parçaları da katarsak yaklaşık o parayı tutar. Bir de servis para kazanmak ve en az problemle işi bitirmek adına tüm parçaları değiştirme yoluna gider.
 
Geçmiş olsun. Daha önce bu tarz yanlış yakıt dolumu problemi yaşayan arkadaşlar var aramızda onlarda gereken cevabı vereceklerdir.
 
Geri
Üst Alt