Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yanlış Hesap Bağdat' tan Dönermiş :))

altıpatlar

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Şub 2011
Mesajlar
11,340
Yaş
39
merhaba saygı değer üyeler,
geçen günler malum banlandık ama saygıyla karşıladık ve hiç bir zaman saygımı sevgimi kaybetmedim...
yanlış anlaşılmalardan dolayı olduğunu tahmin ettim ve doğru çıktı...
başta saygıya her zaman layık olan CEZMİ BABA ya teşekkürlerimi sunuyorum,
Allah başımızdan eksik etmesin...

her ne kadar farklı sitelere de takılsam (elimde değil aktif olmayı seviyorum :))ayrıyeten bu sitenin değeri benim yanımda her zaman farklıdır neden derseniz şu an çevremde ki değerli dostlarımı bu site sayesinde bulduk gerek görkemin çabaları gerekse bizim riayet etmelerimiz sonucunda güzel dostluklar ve mutlu anılara imzamızı attık...
her ne kadar diğer arkadaşlarım beni burda yalnız da bıraksalar herkesin canı sağolsun ben burda olmayı sürdüreceğim
herkese seviyorum...


saygılarımla: by AlTıPaTlAr........
 
Bizim antep ekibi ile yaşadığımız tek sıkıntı derdimizi anlatmak için zaman verilmeden ayrışmak oldu..1-2 gündür yoktum feridunun adının gectiği durumda kulaklarıma inanamadım,neyse tatlıya bağlandı ise sorun yok..Ama dediğim gibi Antepteki arkadaşlar keşke ayrışmadan önce bir ne oldu deselerdi..Geçmi erken mi bilemem ama bir araya gelmek isteriz..
 
Onuda halletcez inşallah yakın zamanda gidip misafir olucaz. Feridun ozurdilemek küçüklük değildir bende sahsindan ozurdilerim malum konu geçince sinirlendim ve yazdım ama telefonda konuştuğumuz gibi baki olanı sen ve Antep çok iyi biliyor ben başka birsey demiyorum.
 
ben senin arabanda scw stickerı olduğunu biliyorum yanlışmı :)
 
Valla takma adının üstünde çizgi görünce epey afalladım abi, aramızda kalman süper oldu ;)
 
Geri
Üst Alt