Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yakıt?!!!

yukcell88

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2011
Mesajlar
1,521
34 krş'a çıktı... 28 idi ilk zamanlar, ayardan sonra beter oldu... Atiker sıralı sistemi kıstırma şansımız var mı? Hava filtrem yeni, bujiler sağlam, boğaz kelebeğindeki tortu benzin ile temizlendi daha ne olacak anlamadım ki... Son çare enjektörler diyeceğim ama lpgyle benzin enjektörleri farklı değil mi?
 
bu ay benim yakıtta uçtu gibi 2 ısık gösteriyo du bakalım 90 tl ile 320 340 km bulamıycam gibi
 
emre atikerde bir numara diyebileceğim bir usta var akşam tarif ederim müsait olduğunda gidersin normalse normal der yoksada gerekeni yapar sıkma sen tatlı canını
 
Bildiğim kadarıyla atikerde kıstırma şansın var.kıstırmak Performansı etkiliyor.bende 2005 focus vardı ilk taktırdığımda çok yaktı İyice kıs demiştim tüketimde azalma olmuştu.ondan sonrada fazla kullanmak nasip olmadı(Pert oldu).Gaz fiyatıda arttı bunuda göz önünde bulundurmak lazım. 30 normal fakat dediğin gibi 34 biraz yüksek.
 
34 yüksek be kardeşim :(
benim arabam son zamlardan sonra , 28'e geldi sayılır ... tam ölçemedim.
ama , bakımlarını da yaptırmışsın , derdi ney acaba ?
MAF sensörü temizliği , oksijen sensörü , ayarı iyice yaptırt yada ...
allah korusun incir ağacı dikecek bu hükümet bize :(
 
Onur'um hükümetin aldığı vergiye değil de baronların oynadığı petrol fiyatlarına baksak keşke... Hükümetin aldıkları vergi olarak devletin kasasına giriyor en azından...
 
emre baronlarada bakalım haklısında bir ürünün üçteikiside vergi olmaki :(
 
Dün ölçüm yaptm full den aldım lpg yi km de 242krş çıktı.
 
Geri
Üst Alt