Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yakıt Sorunu....

brave

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eki 2009
Mesajlar
2,470
Uzun zamandır yakıt durumuyla ılgılı fılan cewaplar werıyorum ama artık canıma tak ettı dıye bılırım araba lpglı olmasına rahmen cok yakıyor 20 Tl ye 140 fılan gıderken sımdı bır 80 yapıyo bır zorlarsam 90 yapıyor 10 tl 45 km gıderken sımdı 30 km zor gıdıyorum acaba arabada sorun var yoksa bu fıyatlardan dolayımı yakıt yetıstıremıyorum??
 
fiyattan dolayı olabilir :) ama bakımları tam değilse bundan dolayıda yapar
 
Aynı benzin filtresi gibi LPG'nin de filtresi var. 10 binde bir değişmesi gerekiyo bildiğim kadarıyla. Sorun filtreden olabilir. Ya da LPG'nin ayarı bozulmuş olabilir.
 
sat şu arabayı artık..
 
Lpg lı araba zaten az yakmaz sadece ucuza yakıt almıs olyosun.Lpg nı ayarlat yenıden hava fıltrenı kontrol et bu tarz etkenler var he b de lpg fıyatında artıs var mı yokmu onu da b takıp et:)
 
Geri
Üst Alt