Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yıkamasıya gitmeden tavanı Nasıl temizleyebilirim

Seat35

Kayıtlı Üye
Katılım
16 May 2016
Mesajlar
21
Yaş
26
Merhaba aracımın tavanı pis bir durumda bende makinede yok aracımın tavanını Nasıl ve neyle temizleyebilirdim teşekkürler.
 
Bi fısfısın içine halı şampuanı ve su karışımı yapıp tavana sık fiber bezle sil ilk günkü gibi olsun :) çok fazla sıkmaki tavan sarkmasın şakır şakır ıslatma yani :D
 
önce 1 lira atın ıslatın,sonrasında köpük ve durulama toplam 3 lira...kirleri cıkarcam diye yakından tutma tapancayı :) pardon döşemeyi demişsiniz...profesyonel yıkamacılar halleder yada kosla halı yıkama bol köpüklü...mis oluyor :)
 
Son düzenleme:
kosla halı yıkama şampuanı ve nemli bir bezle fazla baskı yapmadan temizlenebilir.
 
tavan iç döşemesi mi kastedildi, merak ettim? soru az açıklayıcı olduğundan :)
 
Piyasada bircok leke sokucu urun mevcut. Iceriginde sokuci maddelerin minimuma indirgenmis olan urunlerden kullanmanizi oneririm.
Asprin adli urunu sulandirarak kullanabilirsiniz. Ancak duzgun bir durulama islemk yaomaniz lazim yuzeyde temizleyici urune dair herhangi birsey kalmamali.
 
Geri
Üst Alt