Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yüzüm şişti aramızda doktor varmı?

matu

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Eyl 2009
Mesajlar
311
sol yanağım burnumun kenarı,dudağımın yarısı, göz altı kapağım şiş bir şekilde.şişlikten sol gözüm küçük gözüküyor.yine sol dişlerimden birtanesi ağrıyor biz bunu apse sandık fakat diş etimde bir apse yok..2 gündür largopen antibiyotik alıyorum sizce sorun nedir:confused: bildiğiniz soru-cevap veren sağlık siteleri varmı?
 
bu tarz sorunlar şakaya gelmez bilinçsiz kullanılan antibiyotikte zararlıdır bi doktora gitmeni tavsiye ederim geçmiş olsun
 
gecmıs olsun bence hemen acıle git,herhangı b seye alarjın olabılır burdan yorum yapmak yanlıs olur
 
diş apsesiymiş.. iğne ilaç aliyorum dişim çekilecek ühü :(
 
çok teşekkürler..lütfen ağız diş sağlığınıza önem verin fırçalamayı unutmayın :(
 
çok geçmiş olsun..
velakin neden böyle bişi olmuş belli oldu mu merak ettim. ??
 
Dişim apse yapmış yani çürükten dolayı.. ve kemik erimesi olmaya fln başlamış arkadaşlar dişlerini fırçalamayan varsa yada dişi ağrıyıp doktora gitmeye korkan varsa lütfen aksatmayın sonuçları çok kötü şeylere yol açabiliyor.lütfen dişlerinizi fırçalayın..
 
Geri
Üst Alt