Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yürüyen İnternet’te

yalcingedik

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Nis 2011
Mesajlar
1,127
Yaş
43
Kablosuz İnternetten Sonra Sıra ‘Yürüyen İnternet’te
Audi, dünyanın yeni iletişim standardı LTE ile broadband internet bağlantısı sağlayan A8 modelini tanıttı. Hali hazırdaki 3G ve DSL’den 7 kat daha hızlı internet erişimi ve bilgi transferi sağlayan LTE’li Audi A8, seyahat sırasında online olarak HD video izleme olanağı da sunuyor.
Audi teknoloji ile bir adım daha ilerledi, dünyanın LTE standartlarında internet erişimi sağlayan ilk otomobili olan A8’i geliştirdi. Bilişim dünyasında kısa bir süre sonra 3G’nin yerini alacak LTE (Long Term Evolution) standardı, şu an kullanılan 3G ve DSL teknolojisinden daha hızlı internet bağlantısı ve bilgi transferi getiriyor. Örneğin 3G, saniyede 14.4 Mbit’lik veri transferi sağlarken, LTE saniyede 100 Mbit’lik bir erişim hızı sağlıyor.
Audi mühendisleri, LTE teknolojili A8 prototipinin gösteriminde araçta online olarak HD video izledi. Alcatel-Lucent işbirliğiyle gerçekleştirilen bu prototip, birkaç yıl içinde Audi modellerinde kullanılmaya başlanacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Audi Teknik Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Michael Dick, “LTE teknolojisini seri üretimde kullanmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor.” dedi. Teknoloji ile bir adım önde mottosuna bağlı olarak tasarlanan Audi A8 modeli, mevcut 3G alt yapısı ile uyumlu olarak çalışan bir bütünleşik WLAN hotspot (kablosuz erişim alanı) özelliğine sahip dünyadaki ilk otomobildir. MMI Navigasyon Plus’a entegre olarak gelen UMTS modülü, 3G erişimli bir SIM kart aracılığı ile kablosuz modem işlevi görerek araç içerisinden ipad, diz üstü bilgisayar gibi taşınabilir elektronik cihazların internete bağlanmasını mümkün kılıyor. Bu sayede Audi A8 müşterileri trafikte de internet keyfini yaşayabiliyorlar. Bu teknoloji aynı zamanda Audi model ailesinin en yeni üyeleri olan Audi A7 Sportback modelinde sunulmakta olup, yeni Audi A6 modelinde ise tercihe bağlı olarak sunulacaktır.


alinti msn tikla!!
 
Biz daha evde ADSL'i doğru dürüst kullanamıyoruz.. Adam 2 adım öndeki teknolojiyi makineye sokuyo... Alkışlar audi'ye gitsin... :)
 
3G çıktığının ertesi gün Turkcell LTE denemesi yapıp 176 mbit lik hıza ulaşmıştı...şebekler desteklemese audi bunu çıkarmaz zaten
 
Bizim buralarda bi A7 görüyorum ara ara o nasıl bir makinedir öyle yaa :( Audi aşmış artık
 
Geri
Üst Alt