Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yüksekova ve Çukurcada Hain Saldırı 26 Şehit

ceycey11

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2011
Mesajlar
1,266
Yaş
41
Arkadaşlar az önce okudum bir grup ........(nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum) dün gece 01:00 da eş zamanlı saldırıya başlamış uzun namlulu silahlarla askeri noktalara saldırmışlar bazı kaynaklara göre 21 bazılarına göre 24 şehidimiz var. Allah hepimize sabır versin başımız sağolsun.
 
Yazıklar olsun yazıklarrr!!! ne demeli bilemiyorum ki.. Aslında artık çooktan sözün bittiği yerde olmamız gerekiyordu.. Neredeyse hergün bir olay hergün bir şehidimiz var ama toplum hala sessiz, acaba başka bir yönetim başımızda olsaydı en küçük bir olayda medya ile birlikte isyan başlarmıydı? başlardı.. Şu an olduğu gibi herkesin üstünde ölü toprağı serili gibi kimse susmazdı.. Kim sorumlu kardeşim bunlardan bu Ülkeyi kim yönetiyor? Yönetenin yakasına yapışamayacaksak Bu yönetici sıfatındakiler neden orada oturuyor? Adam hala çıkıyor bu terörü lanetliyoruz, bazı odaklar bunu yapıyor da bilmem ne de falan da filan da :mad: bana hikaye okuma kardeşim artık icraat yap icraat :mad: nerde icraatın???? Off Off öyle sinirliyim ki!!!!!!! Allah aziz şehitlerimizin, taksiratını affetsin, bunu söylemek çok acı ama yine başımız sağolsun...
 
diyecek bir söz bulamıyorum şuanda üzüntüden ve sinirden. başımız sağolsun.
 
Sayılar maalesef kesinleşmiş arkadaşlar 24 ŞEHİT 18 YARALI bu tür durumlarda sonradan bazen sayı artabiliyor umarım bu sefer bu olmaz ve 18 kardeşimiz sağlıklarına kavuşur.
 
artık söyleyecek söz yazacak kelime bulamıyorum. başımızdaki şerefsizler nasıl hala geceleri uyuyabiliyor nasıl vicdanları sızlamıyor nasıl seyredebiliyorlar olanları anlamıyorum.:mad:

allah geride kalanlara ve bu millete sabır versin :(
 
sınır ötesi operasyon başladı da dağda adammı kaldı dağı taşı bombalarlar artık
 
Geri
Üst Alt