Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Wrc organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RED SHARK

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
1,868
Yaş
39
Bildiğiniz üzere
18.04.2010 Pazar günü
Pendik sahilde Ralli Şampiyonası düzenlenecek katılım ve izlenme talebi göreceğinden hiç şüphem yok fakat izleme ve yorumlama faaliyetlerimizi bir arada yapmaya ne dersiniz ?

Eğer cevabınız evet ise pazar günü saat 13:00 te buluşup hep beraber gidelim derim.

Yorumlarınızı bekliyor harakete geçmek için sabırsızlanıyorum
 
http://www.rallyofturkey.org/images/documents/wrc2010itineary-Historic.pdf
pendik te sadece servis istasyonu olucak...biz cumartesinden itibaren oralardayız(riva&şile)

---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 13:39 ----------

İstanbul'da yapılacak ''Türkiye Rallisi'' dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Nisan Perşembe günü saat 12.00'den itibaren Çatladıkapı giriş, Cankurtaran giriş, Aksakal, Küçükayasofya, Mimar Mehmet, İshakpaşa ve Kabasakal caddeleri, Dalbatı Sokak, Ayasofya, Sultanahmet ve At meydanları trafiğe kapalı olacak.
Klod Farel Caddesinden Çatladıkapı'ya girişler kontrollü olarak verilecek. Yenikapı Cankurtaran Sahil Yolu arası kontrollü olarak ve geçişler esnasında trafiğe kapatılacak.
Sultanahmet ve Ayasofya meydanlarına gelecek vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmaları, ayrıca Ankara Caddesini kullanarak Klod Farel Caddesinden kontrollü ve kademeli olarak geçiş yapmaları sağlanacak.
Açıklamaya göre 16 Nisan Cuma günü geçişlerde kontrollü ve kademeli olarak saat 16.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar ise şöyle:
Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri önü, Şile Otoban, Altunizade katılım, Otosan Köprü, D-100 Kuzey Yol Harem istikameti, Tıbbiye, Rıhtım, Dr. Esad, Recep Peker, Bağdat, Kalamış Fener caddeleri, Kızıltoprak ve Kadıköy İskele Meydanları, Mühürdar İSKİ Kavşağı, Cemil Topuzlu Caddesi Sahil Yolu Pendik istikameti geçişleri.
 
e kahvaltı-karting nooldu..sonrasında da WRC mi yani. ??

:)
 
çağlar sen evde yattıkça aklına organizasyon planlıyorsun ben gidiyorum diye
 
Çağlar nerde abi tam olarak bu etap. ??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt