Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Williams ve Force India yeniden FOTA'da

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Williams ve Force India, dün Monza'da yapılan toplantıdayla, Formula 1 Takımlar Birliği (FOTA) üyeliğine yeniden kabul edildi.

Her iki takım da, geçtiğimiz Mayıs ayında, FOTA takımlarının FIA ile yaşadığı anlaşmazlığa rağmen, gelecek sene yarışmak üzere federasyona başvuruda bulundukları için üyelikleri askıya alınmıştı.

FOTA takımları, federasyona meydan okuyarak 2010 için rakip seri tehdidinde bulunmuş ancak sonunda taraflar uzlaşmaya varmıştı. Dün yapılan anlaşmayla, Williams ve Force India'nın, birliğin diğer üyeleri arasına katıldığı ifade edildi.

Açıklamada, FOTA'nın gelecek sene piste çıkacak Team US F1, Manor ve Campos takımlarına da kapılarının açık olduğu bir kez daha tekrarlandı. US F1 zaten daha önce birlik üyesi olabilmek için başvuruda bulunmuştu.

Bu arada dünkü toplantıda, rakip seri tehditlerini sona erdiren Concorde Anlaşması'nın bitmesinin ardından, yani 2012 sonrasında F1'in geleceğine ilişkin düzenlemeler konusunda Bernie Ecclestone'la görüşmelere geçilmesi kararlaştırıldı.

Açıklamada ayrıca, FOTA'nın; izleyiciler için daha zevkli bir F1'in ortaya çıkarılması için tarafların nasıl işbirliği yapabileceğini görüşmek üzere, F1 camiasının önemli aktörlerinin (buna medya, sponsorlar ve organizatörler de dahil) katılaağı bir seminer düzenleyeceği kaydedildi.

TurkiyeF1.com

---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:31 ----------

yanlış yere açmışım konuyu yahu..
yöneticlerden ricam F1'e taşıyabilirler mi konuyu..
teşekkür ederim..
 
Geri
Üst Alt