Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

VW, MQB tabanlı ucuz bir otomobil üretecek

igci_01

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ocak 2010
Mesajlar
4,547
Yaş
36
15-700x357.jpg

VW grup, sahip olduğu markaların birçoğunda kullandığı MQB platformunun daha ucuz bir türevini üretmek için çalışmalara başlamış.

2013 yılının başlarında çıkan haberlere göre VW daha ucuz arabalar üretmek için karar almıştı. Detayları daha da kesinleşen bu düşük maliyetli araç hepimizin aşina olduğu MQB platformu üzerine inşa edilecek. Bu araçla beraber başlayan ucuz türev MQB atılımının sürdürülmesi ve ilerde yeni bir isimle VW grubun bir alt markası haline gelerek bu şekilde yeni araçlar üretmeye devam etmesine de sıcak gözle bakılıyor.

Düşük maliyetli MQB sayesinde VW kaçırdığı büyük bir pazarda elini güçlendirmek istiyor. Maliyetleri kısmak için ise tabi ki bir kesinti olacak. Gövdede kullanılan yüksek dirençli çelikler ve alüminyumlar azaltılacak. Daha basit ve ucuz bir süspansiyon sistemi, daha basit bir iç mekan kullanılacak. Son olarak da üretim yerlerinde bir değişiklik olabilir.
 
Hadi hayırlısu... İyi bir düşünce VW için... Pazarını iyice büyütür...
 
Geri
Üst Alt