Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vw golf gtı stage-2 dsg ''06 vvv 13''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayıp be bızım evın ordan gecmıssınız ınsan bı arar:)
 
bugun Tokat taydım 2006 GTI sahibi bir tanıdığım vardı gelmişken aracına bakalım dedik, yanına gittiğimizde siz benim aracı boşverin size başka bir araç gösterecem dedi. siyah bir golf r ın yanına gittik araç istanbuldan alınma belki tanıyanlar vardır binip birkaç deneyim yaşadık, yaşadığım en güzel zamanlardan biriydi videoda çektik ama küfür içerdiği için koymadım. Alp sanada kazasız belasız günler dilerim :)

6324nhk.jpg


http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lkswagen-golf-r-2-0tsi-320-ps-45365933/detay/
 
biraz çalışma gerektirebilir. 1. Viraja dar tarafından gazda giriyorsun. 2. Virajın tam ortasında gazdan birden çekiyorsun ayağını ama fren yapmıyorsun kesinlikle. Bu arabanın ağırlığının birden öne gitmesine neden oluyor. 3. Hafif gaza dokunarak kontra vererek virajdan çıkıyorsun. 4. Oversteer'ın bitmesini istediğinde gaza basıyorsun..

Not: ıslak zeminde kesinlikle denemeyin..

:d :d :d
 
gereksız konu hortlatmayın arkadaslar konu kılıtlenmıstır tarafımdan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt