Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

volvo v60'ın terbiyesizliği

ceycey11

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2011
Mesajlar
1,266
Yaş
41
Arkadaşlar malum ramazan, akşam 5'e doğru işten çıktım çevre yolundan sakin sakin neve gidiyorum. 5-6 km sonra ışıklara doğru siyah 34 plaka bir volvo v60 ışıkta arkamda durdu.

yeşil yanınca kalktım ve sağa geçmek için sinyal verdim bu arkamdan sağıma geçip önüme çıktı, neyse dedim sağa geçtim o da sağa geçti yine sakin sakin giderken yavaşlamaya başladı. yavaşlayınca sol sinyalimi yakıp sol şeride geçtim bu sefer sağda hızlanmaya başladı ramazan günü zaten kafam olmuş birmilyon seninlemi uğraşam dedim sağa geçtim yine yavaşladı.

yine sola sinyal verdim çıkıcam yine sağdan hızlanmaya başladı bende hızlanmaya başladım ama benim 1.2 tdi ile adamı geçmem zaten imkansız ama aradaki fark azdı yolda hafif virajdı, eleman yolu bilmiyor yan yoldan önüne kamyon çıkınca asıldı frene yine sakatlık çıkmasın diye bende asıldım frenlere ki sola kaçabilsin kamyonla banada çarpabilirdi.

siz siz olun bilmediğiniz yollarda aracınız ne olursa olsun hız yapmayın, bu sitede kimseye yakıştımam ama trafikte başkalarıyla oyun oynamayın.
 
Caner baaba o söylediklerinden istanbulda belkide binlerce var
en iyisi muhatap olmamak altlarına çekiyorlar babadan alınma parayla son model arabaları
sonrada hava civa yapıyorlar..

trafikte küfür yemek kolay zor olan helal olsun adama dedirtmek..
 
bana da tekir yaylasından inerken bi tane denk geldi bmw..aynen senn gibi yaptım sağa geçtim. olmadı sola geçtim olmadı otobanda o kadar yol deli etti..bende arabayı yeni almışım ankaradan antep götürüyorum tanımıyorum arabamı..baktılm olacak gibi değil öptüm adamı...
 
Ben böyle gereksiz adamlar denk gelince bi yol bulup önüne geçiyorum sonrasında da el frenini yavaş yavaş çekiyorum.Haliyle stoplar yanmıyor.Adam vurmamak için akla karayı seçiyor.Malum arkadan çarpmanın açıklaması yok.Bu şekilde olacağı da adamın aklına da gelmiyor o an.Düşüncesi de şu olur diye tahmin ediyorum."Nasıl oynuyorum bak garibanla" diyordur kendi kendine.Aklınca eğleniyordur zavallı.
 
askerden izne geldiğimde banada olmustu aynısı:) küçükçekmeceden beylikdüzüne gidicektim henüz avcılara gelmeden bi tane siyah a3 sağımdan girip solumdan çıkmaya başladı 1 2 seferinde istifimi bozmadım fakat sonrasında dayanamadım derken karıştı ortalık bi anda sağlı sollu makaslar vs.iyi şofördü allah'ı var her deliğe girdi benimle,en son 130 140 arası giderken bauhasusun önünde sol şeridin bi anda durduğunu gördüm ve sadece bilsteinlara borçluyum o dakikayı:) kendimi en sağa attım bi kamyonun altını sıyırdım orta şeritte buldum kendimi...ama a3 benim kdr şanslı değildi,aynaya baktığımda audinin son makasta sapıttığını farkettim farketmesine ama sonrasında gelen seslere içim gitti.kamyonun altına girdi sağ önden...
 
Çok şükür çıkmıyor böyleleri karşıma... Hiç abartmıyorum direk vururum indikten sonrada üstüne zıplarım dövermiyim dövülürmüyüm bilmiyorum ama hiç kaldıramıyorum bu tarz şeyleri trafikte...
Şuana kadar adam gibi sinyalini veren neredeyse bir kişiye bile yol vermemezlik yapmadım özellikle yavaşlayıp yol veririm hatta ama aynı şeyi ben yapmaya kalktığımda resmen inatlaşarak giriyorum adamın önüne sıça sıça vericeksin o yolu ne diye dibime kadar giriyorsun!!!
 
bana da tekir yaylasından inerken bi tane denk geldi bmw..aynen senn gibi yaptım sağa geçtim. olmadı sola geçtim olmadı otobanda o kadar yol deli etti..bende arabayı yeni almışım ankaradan antep götürüyorum tanımıyorum arabamı..baktılm olacak gibi değil öptüm adamı...

yaww sen bi adamsın yaww:)
 
Geri
Üst Alt