Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Volkswagen CC

ŞoVaLyE

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Eyl 2009
Mesajlar
171
Yaş
42
Arkadaşlar merhaba,

İlk göz ağrım leonumu satıp yeni cc 1.4 tsi 160 bg dsg almaya karar verdim
Bugün itibariyle siparişi vermiş bulunmaktayım.
extra olarak sunroof +elektrikli perde+18 interlagos ve katlanır ayna paketi eklettim.
Aralığın ilk haftası teslim olacak.

Araç hakkındaki yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Saygılar.
 
Hayırlı olsun Leonla aynı konsept olmadığı için yorum tabiki leona göre daha olumlu olacaktır,ama kendi sınıfındaki araclara göre son derece dolu donanıma sahip bir arac..Hayırlı olsun güle güle kullanın..
 
Leonun ustune 2 Leon parasi daha verip alinacak bir arac zannimca... Ama donanim olarak son derece memnun edecek bir arac CC...
 
çok hoş araba gerçekten kullanmadım ama dış görüşünü vs on numarak sorması ayıp kaça mal oldu size bende hemen olmasa bile aynı motor seçeneği ile değişiklik düşünüyorum şu loto bir tutsa :D
 
leonla kıyaslanmaz ama cok şık ve pahalı bir araç
 
Öncelikle hayırlı Ugurlu Olsun Dogru Karar:eek:key: Ama Ben Yerinde Olsam Üzerine Biraz Daha Ekleyip ikinci el temiz bir A5 düşünürdüm, Sport modda Çok Yakan Ve çok zevkli ve konforlu bi araç.. Leonun Sadece Dış görünümünü ararsın ;)
 
oo abi nerelerdesin ya :)

yakışır hayırlı olsun :)
 
Geri
Üst Alt