Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vodafone ile adres sormaya son

xartal

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
516
Yaş
35
Vodafone’un sunduğu “Etrafımda Ne Var?” uygulaması sayesinde artık tüm iPhone kullanıcıları; istedikleri anda en yakın eczane, akaryakıt istasyonu, ATM, kafe ve sinemaların yerini harita üzerinde görebiliyorlar.

Vodafone; iPhone kullanıcılarına, bulundukları bölgedeki en yakından en uzağa, tüm önemli noktaları kategorilerine ayırarak sıralayabilen, adres ve telefon bilgisini veren, haritada göstererek konumlandırma imkânı sunan lokasyon bazlı bilgi servisi Vodafone Etrafımda Ne Var?” uygulamasını hizmete soktu.

iTunes Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen “Vodafone Etrafımda Ne Var?”, tüm iPhone kullanıcılarına en yakın akaryakıt istasyonu, eczane, ATM, kafe, restoran, hastane, alışveriş merkezi ve sinema gibi önemli noktaların mesafesini, iletişim bilgilerini ve yerini harita üzerinde gösteriyor. Böylelikle kullanıcı en yakın noktayla ilgili aradığı tüm bilgilere tek bir dokunuşla anında ulaşabiliyor.
Uygulamayı kullanmak için telefon üzerinde özel bir ayar yapılmasına gerek olmayan ve operatör ayrımı olmaksızın kullanılabilen “Vodafone Etrafımda Ne Var?” ile harita üzerinde konumu görüntülemek ve rota özelliği ile aranılan noktaya nasıl ulaşılabileceğini görmek de mümkün.
001.jpg
002.jpg


350 bin nokta ile hizmete sunulan “Vodafone Etrafımda Ne Var?”, iTunes Store üzerinden aşağıdaki linkten indirilebilir.

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=336924814&mt=8
 
Turkcell'de bu uygulama zaten yok muydu. ??
 
normalde bütün operatörlerde kısa mesaj yoluya öğrenebiliyosn zaten yiğit bu gps üzerinden
 
güzel uygulama gercekten
 
Geri
Üst Alt