Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

vites uyarısı - vites düşür uyarısı

jerax01

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Eyl 2013
Mesajlar
16
Yaş
40
arkadaşlar araba sürüş esnasından sadece vites at uyarısı veriyor ancak vitesi düşür uyarısı vermiyor yani 100 ile 3. viteste gittiğinde 5 - 6 ya at diyor ama 5. viteste 30 ile giderken vites düşür demiyor ( bu örnekler açıklamak için )

benim eski arabam her ikisini yapıyordu , dahası leon kitapçığında vites düşür işlevinden bahsediyor, yani bu özellik mevcut..


farklı olarak yukarıdan apartmandan birisi birşeyler atmış arabanın üstünde 3 yerde boya kalkmış bir yerde de tavan biraz içeri girmiş ( dolu izi gibi ) kalkan boyalar iin ne yapmalıyım? paslanmasın kabartma yapmasın..


saygılar/sevgiler..
 
1.6 tdi da vites düşür uyarısı da veriyor düz yolda dikkat etmedim ama rampa çıkarken denemiştim bir kere
 
viteş düşür uyarı bende yok , vermiyor.. araç bilgisayarında ayar yer var mı ?
 
belirli bir koşulu yok ama motor kasılmaya başladığı anda bende de düşür uyarısı veriyor, ama büyüt uyarısı ile ufak bir farkı var, büyütte mesela duruma göre 4'ten direkt olarak 6'ya tak diyebiliyor ama küçültte hep tek tek gösteriyor, 6->5, 5->4 şeklinde gösteriyor ama 4->6 gösterebiliyor ya da 3->5 gibi 3->6 henüz göremedim ama :D
 
Bende 1.4 Tsi Style kullanıyorum vites düşür uyarısı var, model kaynaklı olabilirmi 2012 model benim aracım.
 
Geri
Üst Alt