Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vites geçiş sıkıntısı

turabgokdemir

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2015
Mesajlar
99
Yaş
37
Arkadaşlar Selam,
2015 ibiza kullanıyorum daha 5000 km olmadı,biraz agresif kullanma sonrasında vites değiştirirken sert oluyor,özellikle geri vitese geçirirken baya zor oluyor sizce neden olur ? servise baktırmaya gerek varmı ?
 
Geri vitese geçişte zorlanma her zaman oluyor mu yoksa arada bir mi yapıyor?
 
Çoğunlukla oluyor, bir debriyaja bas çek yapıyorum gene devam ediyor :/
Arada bir bendede geri vitese zor geçme yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta salı günü kartal doğuş otoda bakıma girdim. Sorunumu anlattım test sürüşüne çıktık fakat test sürüşünde sıkıntı yaşanmadığı için birşey yapamadık. Muhtemelen çoğu araçta aynı problem var. Herhangi bir sıkıntı çıkartmaz dediler sadece. Sizde bakıma gittiğiniz zaman şikayetinizden bahsedin. İş emri formuna yazıyorlar şikayetleri. Herhangi bir sorun olursa ileri tarihte ben bu sorunla gelmiştim yapmadılar diyebilirsiniz.
 
Geri
Üst Alt