Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

video, klip için dosya uzantısı??

Canede

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
198
necvox 939 hd oem cihazım var yeni başladım kullanmaya, cihaza dvd film taktım çalıştırmadı. video klip veya film izleyebilmek için dosya uzantısının ne olması gerekiyor bilen varmı??
 
acil lazım beyler oem cihazları hangi uzantılar destekliyor
 
divx, mpeg4, (.mpg) .avi destekler. Full HD 1080i video kliplere kadarda destekler
 
abi tam 1 saatir sana ulasmaya çalısıyordum şans eseri gördün sanırım
özelden yazıyorum ama bu msjı alıyorum

"Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
Öngörülen Özel Mesaj adetine ulaştınız. Yeniden Özel Mesaj gönderebilmek yada alabilmek için eski Özel Mesajlarınızı silin."


peki bunları nerden indirebilirim
 
özel mesaj kutunu silip bana tekrar özel mesajmı attın düzeldi sonra ?

ne tarz video klip istediğine bağlı googleden aratıp indiriyorum bende. İnternet download manager kuruyorum otomatik videonun sağ üstüne çıkıyor uyarısı indirilsinmi diye evet diyip indiriyorum
 
serbay abi aynı programı bende kullanıyorum, aynı şekilde evet diyorum ama uzantı flv oluyor değiştirme şansım olmuyor. hd klipleri indirdim şimdi onlarıda flv olarak kaydediyor
 
eyw teşekkür ettim şafak deneyeyim bununla.
 
Geri
Üst Alt