Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

"Veyron SS + Stig.. (HD)" Konusu..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
"Veyron SS + Stig.. (HD)" konumun kitlenmesi, bana PM atılmayarak genel bi söylevin üzerine aynı yolla cevap yazıyorum..

kurtbil' Alıntı:
bu veyron asıklıgı yada veyron karsıtlıgı nedır acaba ? turkceyı kılı kırk yararak kullanarak baslık acılcak degıl,ewet veyron dunyanın en hızlı serı uretımı olan aracı,bunu bu kadar elestırmenın yada seat sıtesınde bu kadar fazla reklamı yapılmasının manasını anlamıyorum.Kendı markamızdan cok farklı markaların reklamlarını yapcagımıza bunları tartıscagımıza seat uzerıne daha cok egılsek muhabbet forumundan cok teknık bılgının seat hakkında daha cok seyın danısılabılcegı bır forum olmaya gayret ederım.Ne zaman soyle konulara baksam sureklı tartısma egılımı olan ama bılgıden cok laf atmaya yonelık mesajlarla karsılasıyorum,bu forumu 2-3 kısı okumuyor,yenı uye olan ınsanlarda okuyor ve benım gozumde sureklı bu tarz tartısmalarla deger kaybetmesıne yol acıyor dıardan bakıldıgında.

Konu tarafımdan kıtlenmıstır.

Veyron sempatizanı olmak ya da olmamak, reklamını yapmak/yapmamak vs. konumun kitlenmesiyle ne gibi bi alakası var çözemedim..bişiyin reklamını da yapmıyorum..Veyron SS'in rekoru geri almış alması ve benim de bunu forumda paylaşmamın ne gibi bi sakıncası var anlamadım..forum demek fikir alışverişi, tartışmaktır..kavga etmek demiyorum tartışmak..topyekün o konuya mesaj atanlara laf atma cabası içinde olduklarını, bilgilerle tartışmak yerine laf attıklarını söylemen ayrıca bi tuhaf..Can'ım mesajları bi defa daha oku istersen..laf atan Cupra'ysa konuyu kitlemek yerine PM atılıp mesajı silinebilir ve tartışmaya uygun ortam sağlanabilir..ben neden Veyron SS'in airbrake'nin frenaj sırasında ürettiği 0.7G'yi, nası bu kadar güç ürettiğini, neden fiyatının yüksek olduğunu tartışamıyorum. ??

bunun yanında Seat hakkında konu açıp tartışmayı herkes istiyo konu da açıyo ve bilgiler de paylaşılıyo ama otomobil dünyasında olup bitenleri tartışmayalım mı yani. ??
bi marka üzerinde yoğunlaşmış bütün forumlarda paylaşılan bilgilerin büyük bi kısmı da ortak ilgi alanı 4 teker üzerine kurulu bi forumun olması gerektiği gibi yapılan karting, time trial, pist org.'larından ortaya çıkıp tartışılıyo..
neden en basitinden bi time trial neden bi karting org.'u yapmıyoruz anlamıyorum..onlarca konu açtım geçmişte bununla ilgili..
biz otomobil forumuyuz..ortak ilgi alanımız 4 teker ve Seat logosu..oluşan dostluklar paylaşımlar zaten bi kenara..

Seat üzerine daha çok eğilmemiz gerekiyosa burda görev başta Can'ım sana ve SCW yönetimine de düşüyo..yukarda söylediklerim gibi..konu kitleyerek ancak zaman kaybederiz..

SCW yönetiminde çok sevdiğim abilerim ve kardeşlerimin dikkatine..

teşekkürler..
 
Yıgıt konuyu kıtlemem senın paylasımına engel teskıl ettı mı ? yaptıgın paylasım yok sayıldımı konu sılındı mı ınsanlar bundan muhaf mı kaldı ? Yaptıgınız 3 lu tartısmaların hepsınde mutlaka duruma ılıskın bır mesaj yazıyorum ama nedense hıc b zaman o tartısmanın hararetınden farkında olmuyorsunuz.Konuyu neden kıtledım ? Forum uyelerı tartısmadan mahrum kalması ıcın degıl tartısmaların sacma sapan boyutlar almaması ıcındır.Bu veyron konusu ne zaman acılsa b anda 2 li 3 lü tartısmalara gıryosunuz amac bılgı paylasımımı yenılıklerden haberdar olmak mı yoksa bunu bırbırınıze kabul ettırmek mı ? Tek tek mesaj sıldırmek yerıne zaten dogru duzgun tartısmalar olsa konu da kıtlenmez.Istedıgın konuyu acarsın ıstedıgın konuyu fıkır alısverısı yaparak tartısırsın tartısırsınız kımsede buna karısmaz karısamaz ama ısler ne zaman ıkılı tartısmalar halıne gelır ben o konu mındar olmaması ıcın o konuyu kıtlerım paylasılan materyal yıne ortada olur.Konular ıcındekı gereksız mesajları zaten sılyorum merak etme.Bunun dısında sende bana onerdıgın gıbı bu derdını komple sıteye maal etmektekse PM atarak konunun neden kıtlendıgını sorabılır bu konuyu konusabılırdık.
Bundan sonra sıze aıt hıc bır konuyu kıtlemıcem yıgıt gayet FORUM ıcınde bırbırınızı yere yere eskı performansınızda tartısabılırsınız sınırlarınızı bakalım ne kadar bellı edıceksınız
 
neden PM atmadığımı yukarda yazdım Can'ım.. :)
neyse teşekkürler..
 
ben de tam ılk konunun altına seat forumu dıe zamanında benım vermıs oldugum honda konuları vıdeoları kapandı artık bu veyronda benım canımı sıkmaya basladı dıcektım ama zaten kılıtlenmıstı:D

bana denılen sozlerı sımdı ben solemek ıstıyorum burası seat forumu yeter artık bu veyron........
 
Yiğit Veyron paylaşımın ve diğer bir sürü farklı paylaşımların için teşekkürler.Seat forumu olmamız başka haberleri öğrenmemizi engellemez.Şeker Adam seni o kadar iyi anlıyoruz ki hiç merak etme...;)
 
Can seat uzerıne paylaşımları yazıyorum 3 cm mı 5 cm mı yay eıbach mı vogtland mı 17'' jant mı 18'' jant mı cam fılmı olsun mu olmasın mı Xenon ne marka olsun farklı bır konu yok
Bence konuyu kılıtlemek yerıne ıkılı uclu dortlu catısmaları bıtırmek lazım

Kucuk bır ornek yıgtın veyron konularında ayberk mclaren f1 tasarımcısı gordonun veyron hakkında kı yazısını eklıyor mclaren f1 dunya uzerınde kı en hızlı atmosferık aractır.Geliştirme asamasında otomnobıl dunyasına yenılıkler kazandırmıstır.

Serı uretım bır aracta 1000 hp ve ıcınde kı lux bu aracta otomobıl dunyasında bır ılk ve bu dunyaya kazandırdıgı yenılıklerde mevcut bunları karsılıklı olarak paylaşmak dah guzel olacaktır.

Kucuk bır hatırlatma mclaren f1 ılk cıktıgı zamanda kı fıyatı 620,000 pound o zamana gore cok cıddı bır tutar
 
Konuyu seatla alakası olmadıgı ıcın kıtlemedım beyler yazımda sebebı gayet ortada konunun neden kıtlendıgı.Duzgun konusuldugu mesaj kırlılıgı yapılmadıgı surece konu kıtlenmez.Konunun foruma zararı yok forum ıcerısınde bu tur konularda yapılan gereksız tartısmaların,ozellıklede kısısellesmeye baslayan atısmalasın sonucudur konunun kıtlenmesı.Isteyen ıstedıgı konuyu acar forum kuralları dahılınde,konu amacından dısarı cıkmıssa ya buna neden olanları Banlayalım sert olalım braz yada konuyu kıtleyelım.
 
laf atan Cupra'ysa konuyu kitlemek yerine PM atılıp mesajı silinebilir ve tartışmaya uygun ortam sağlanabilir..ben neden Veyron SS'in airbrake'nin frenaj sırasında ürettiği 0.7G'yi, nası bu kadar güç ürettiğini, neden fiyatının yüksek olduğunu tartışamıyorum. ??
Kesinlikle katılıyorum. Konu açılıp okunduğu takdirde laf atanın kim olduğu açıkça görülebilir.
Bende Veyron'un yaptığı şeylerin mucize olmadığını paylaşmaktan hoşlanıyorum. Mesela Toyota Corolla T-Sport fren esnasında 0.9G üretiyo. Bende bunları paylaşmak istiyorum.
 
Kucuk bır hatırlatma mclaren f1 ılk cıktıgı zamanda kı fıyatı 620,000 pound o zamana gore cok cıddı bır tutar
McLaren F1, zamanına göre bakıldığı zaman mucizeler yaratan bir araçtı. 15 sene boyunca da zirvede kaldı.
Veyron'un mühendislerinin yaptığı ise tekerleği yeniden, ruhsatlı şekilde imal etmek. Üstelik neden? O kadar parayı verip 2 senede bir yeni rekor kıran bir araç çıksın diye mi? O hızı geçen tonlarca araç var dünyada. Ama adamlar arabayı seri üretim yaparak, "dünyanın en hızlı seri üretim aracı" ünvanını aldı. Burada kırılması güç olan Veyron'un hız rekoru değil. Bu kadar hızlı araçların özel üretim yapılması. Burada kırılması gereken rekor, Veyron'u geçen araçların hiçbirinin seri üretim olmaması. Veyron mühendislerinin de bu açığı sömürmesi.
 
Senin demek istediğini de MSN de gayet iyi anladım Can.
Bende bi Seat forumunda, hadi çayda çıra oynayalım veya hangi jantı alayım konularından daha yapıcı konular görmeyi isterim.
 
Geri
Üst Alt