Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Veda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
Öncelikle bu tepkiyle şu satırları yazmamın vesilesi olan arkadaşlara minnet duyduğumu ifade etmek isterim..

SEAT'ı tanımak için girip, çok Geniş ve Derin Dostluklar edindiğim, sayısız değerli insan tanıdığım ve Çoğu zaman ailemden çaldığım vakitle ve Emekle içinde bulunduğum SCW Birlikteliğinde, bir gün benimde olmayacağımı biliyordum.. Fakat Böyle ayrılacağımı hiç Tahmin etmemiştim!

Dün gece (konuşmalarımız Silinmiş fakat Hasan sağolsun tümünü bulup Yayınlamış öncesi ve sonrası okadardır aksini söyleyenlerden ricam silinen msjların geri getirilmesidir) yaşanan gerginlik sonrası siteden basitçe uzaklaştırıldım..

Daha öncesi olduğunu idda edenlerden ricam; ne olmuş ise yazın bilinsin!

Kişisel Anlaşmazlıkların yada Eleştirilerin kaldırılamadığı bir ortamda, Üstelikte çok güvendiğim ve inandığım Büyüklerimin buna müsade etmesi sonucunda, siteden uzaklaştırılmam; Reva görülmüş ise; Bana düşende burda durmamaktır zaten!

9622 Adet Msj'ı olan, ve bu msjlarında bırakın hakaret ve küfrü, kötü söz bile söylemeyen biri (son MSJlarınm ve tartışma anındaki msjlarımda dahildir) kişisel eleştirisinden dolayı bu siteden uzaklaştırılabiliyorsa zaten bu sitede hiç olmamış demektir..

Zaten Yoksam yazmamında bir anlamı yok..

Hiç kimse yanlış anlamasın, kimsede galyan ile hareket etmesin..

Herkes hakkını Helal Etsin, Allaha Emanet Olun.
Aranızda Olmak çok Güzeldi, Kazandığım Dostluklarım Başımın Tacı, yaşadığım tatsızlıklarda Sırtımın yüküdür.. ondanda yüksünmem. Kalın Sağlıcakla!

Ben Giderim fakat SCW Bakidir..

Bu Noktadan Sonra SEAT benim için sadece bir arabadır. SCW logosunuda kimse Sökemez Arka Camından!

Bu Msjım Bu forumda yazdığım Son yazıdır.

Not: Yönetimden Ricam yazdığım 9622 msj'ın Hatırı varsa silmeyin bu konum kalsın..
 
hakkında hayırlısı olsun , benden yana hakkım helal olsun

her tatsızlık neyden yana çıkmış olsada tatlıya bağlanıp sonlandırılsa en iyisi olucak ama işde son söz senin
 
hayırlısı olsun kardeşim yolun açık olsun.. kısa bir tanıma imkanım oldu ama faydalı bilgilerinle foruma ışık tutmuştun.
 
Sevgılı Scw uyelerı,Sizleri tanımak sizlerle biseyler paylasmak araba forumunun dısında aıle olmaya calısmak cok guzeldı.Ama bende bu forumun uyesı olarak bu saatten sonra bu yasananların bızımde basımıza gelecegını dusunerekten Selcuk abı gıbı ayrılma kararı aldım.Selcuk abı gıbı bu sıteye senelerını vermıs , adına konu acılıp sayfalarca ovguler yazılan muhtesem bır ınsanı bu sekılde kaybedıyorsak ben bu sıte ıcın hıcbırsey degılım. Hersey icin tesekkur ederim özelliklede Selcuk abiye...
 
Bu resimleri yada msjlar nerede neden silinip saklanıyor? Yönetim yaptığını doğru buluyorsa zaten selçuğun msjlarını silmez silmemesi gerekirdide... Bende forumların içinden gerek sahibi olduğum gerek görev yaptığım için üyelerin uyması gereken kurallar olduğu gibi yöneticilerinde vardır ve bir üye banlanıyorsa bunun sebepleri gerekçeleriyle birlikte bananan üyeler bölümünde belirtilmesi ve silinen mesajların üyelere açık şekilde çöplük ve benzeri adlandırılan bölümlere tasınması gerekir diye düşünüyorum... Ben bu forumda yeniyim fakat takip ettiğim kadarı ile çöllünün hiç forum kurallarını ezecek bir mesajını görmedim eminimki hiç olmazdırda. Her insanın kusuru hstası olabilir bunu tatlı dille usulünce halledilebilir bence. Banlamak silmek doğru çözüm olmaz her zaman...
 
[MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] ne oldu ne bitti de bukadar kırıldınız eminimki bir yanlış anlaşılma var okuduğum kadarı ile de siteminde haklısın ama aile içinde her şey süt limen olmaz demi sende evlisin bende aileyiz diyoruz her ailede böyle şeyler olur be kardeşim bu veda ya biraz daha düşünüp karar versen ne dersin
yeri geldi bende kırıldım bende haksızlığa uğradığımı düşündüm ama biraz hoş görü biraz fedakarlık bazen en büyük erdemliktir.

Bu yazıyı görüp okuyorsan hakkım varsa helal olsun sende hakkını helal et kardeşim
 
gerçekten çok üzüldüm ,selçuk burda hatrı sayılır insanlardandı .ama bukadar basit bi şekilde ayrılması hem kırıcı olmuş kendisi için hemde scw ye yakışmamış .
 
sevgili selçuk kardeşim ben bu yazıyı kabul etmiyorum derken telefonada konuştuğumuzla ve senin söylediklerin ayrıca benim seninle konuşmamdan tek bir kelime göremedim bekledim ama sen gene yazmadın.
Son zamanlarda yaptığın incitici kırıcı ve rendice edici kelimelerin söylemlerin bu kararın alınmasında büyük etken oldu.sana bunu yakıştıramadım açıkcası ben senin yazında benim sana anlattığım durumlar dahilinde iki kelime edersin veya düzeltirsin diye bekledim ama sen gene basa basa kişisel sorun demeye devam ettin.
bu sitede ve yönetici olarak görev alan hiç kimse kişisel bir problemden adam banlayamaz senin bunu bu sitenin eskilerinden olarak ve bizleri tanıyan biri olarak aklının ucundan geçirmemen gerekirdi.Telefonda söylenen hata kabullerinin veya yanlış anlaşıldım demenin bu yazında tekbir kelimesini göremedim ve gene kişisel diyerek hedef gösterdin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt