Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ve CivCiv.. yeni aracımdan ilk kareler

RedLine

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Mar 2011
Mesajlar
4,849
Yaş
37
ve istediğim arabayı en sonunda almış bulunmaktayım. geçtiğimiz hafta Erkan (erkani) abinin büyük uğraşları ve katkılarıyla aracıma kavuştum en sonunda arkadaşlar. satıcıyla ilgili bir çok sıkıntı yaşadık defalarca cayıldı tekrar tekrar karar werildi. nasibimizde varmış oldu. araç 2008 model daha 40.000 kmde, sarı, sport-up, sunrooflu, LPG'li. Yakın zamanda Cupra tamponlarıyla bütünleşicek. Şuan yapılan yalnızca Remus son susturucu. Erkan abime (erkani) we bana İstanbul yolculuğumda eşlik eden, her türlü destekte bulunan Mehmet (igci_01) ve Hakan (KeChİ) kardeşlerimede çok çok teşekkür ediyorum. İyiki warsın SCW:eek:key:
Resimler ilk aldığımız saat içerisinde İstanbul'da çekilen ilk karelerdir, şuan çok daha parlak we çekici:D..










































 
allah kaza bela göstermesin güle güle kullan
 
Araç çok güzel duruyor muhteşem ikili olmuşlar allah kaza bela vermesin kazasız belasız cezasız sürşler
 
Allah kaza bela vermesin kardeşim.erkan abinin eski aracını almıştım bende.istanbulda onunla tanışmak nasip olmadı yeni aracını da göremedik ama kendisinin yardımları unutulmazdı.
Allah utandırmasın..
 
Allah kaza bela vermesin kardeşim.erkan abinin eski aracını almıştım bende.istanbulda onunla tanışmak nasip olmadı yeni aracını da göremedik ama kendisinin yardımları unutulmazdı.
Allah utandırmasın..

saol teşekkür ederim. Erkan abi resimlerde işte kardeşim fıstık yeşili otosuyla:D
 
Araç çok temiz çok güzel cupra tamponlarla çok daha güzel olucak kazasız belasız ..
 
ikiside yakışıklı :D :D

bu arada spoiler taktırmayı düşünüyosan banada yardımcı ol..ha bide dikkat et söküp götürüyolar haa.:D

spoiler düşüorum ama daha farklı bişi olsun istiorum önceki arabamda aero spoiler wardı bunada ibherdesign spoiler olabilir belki.
 
Geri
Üst Alt