Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Van Depremi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeatClubWorld

Administrator
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
1,023
Yaş
14
Dün Van'da 7,2 şiddetinde bir deprem oldu..Erciş merkezimizde 117 vatandaşımızı kaybettik. Van merkezde de öğrendiğimiz kadarıyla 100 civarında insanımızı maalesef kaybettik. Van merkezde 350 civarında yaralı var. 740 civarında yaralımız da Erciş merkezde ve köylerde bulunmakta. Bütün yaralıların tedavileri Van, Erciş ve çevre illerde devam ediyor.

SCW olarak tüm TÜRKİYE nin başı sağolsun..Rabbim kalanlara sabır versin..

Yardımlarınız için ;
Kızılay Afet Merkezi (İstanbul): 0 216 517 08 00
Kızılay Yardım Hattı: 0 312 245 45 00, 0 312 430 18 14
 
Bu tarz felaketler bizlere insan olduğumuzu hatırlatıyor..:( Rabbim kayıplarımıza rahmet kalanlara sabır versin..
 
Bu toprağın bir öfkesi olsa gerek okadar şehidi bağrına basan toprak bile hıncını bu şekilde alıyor demekki...

Türk Milleti olarak hiçbir ulusun sahip olamadığı birşeye sahibiz.. MERHAMET !!
Biz işgence etmeyi bilmeyiz. Teslim olanı öldürmeyiz.. yaralıyı tedavi ederiz Bağışlarız affederiz..
Başka hiçbir millet düşmanına böyle merhamet etmez..!

Asıl soru ; Herzaman olduğu gibi yine merhamet ediyoruz aceba bu kez insanlık nedir görecekler mi ? Bilecekler mi ?
 
İnternette bazı kişiler yardım için BDP ilçe partilerinin,adı sanı duyulmamış vakıfların hesap numaralarını veriyor bunlara dikkat edelim arkadaşlar yapılacak yardımlar PKK nın eline gecebilir,Askerimin,Polisimin,Vatandaşımın şehadetine sevinmeyenlere allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun..
 
İnternette bazı kişiler yardım için BDP ilçe partilerinin,adı sanı duyulmamış vakıfların hesap numaralarını veriyor bunlara dikkat edelim arkadaşlar yapılacak yardımlar PKK nın eline gecebilir,Askerimin,Polisimin,Vatandaşımın şehadetine sevinmeyenlere allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun..

haklısın arkadasım onun için kızılay ve akutun sms numaraları var

AKUT: 2930'a AKUT yazan bir SMS mesaj ile AKUT'a 5TL katkıda bulunabilirsiniz.

KIZILAY: 2868'e boş bir SMS atarak Kizilay'a 5TL bagista bulunabilirsiniz
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: H_G
belki yanlış ama ben artık deprem vs felaketlerde maddi yardım yapmıyorum. bunun en büyük nedeni 1999 dan beri toplanan 40 milyar tl nin nerede olduğu nereye harcandığının belli olmaması 40 milyar tl ye kaç tane erciş kurulurdu?

eğer imkanınız varsa yardımlarımızı ihtiyaç maddeleri olarak yaparsak daha etkili olacağını şahsi olaraktan düşünmekteyim. bildiğim kadarıyla istanbulda şişli belediyesi bu şekilde yardımları ulaştırıyor.
 
arkadaşlar birileri yani bizi bölmek isteyenler depremi kullanıp bizi parçalamanın yollarına başka yollar ekliyorlar..özellikle face bir çok yazı ve resim dolaşıyor..yok onlar bizi vurdu biz yardım ediyoruz biz ederiz gibi..
bunlar dış gümlerin oyunları aman dikkat..
özellikle harun yahyanın sayfalar sözde islami sayfalar böyle fırsatları kollayıp..bu yazıların dağılmasına sebep oluyorlar..
bu yazıları yayınlayıp paylaşırşak o dış mihraklar göbek atarlar...
bizim düşman çatlatmamız lazım..
yazılarımızın paylaşımlarımız çok çabuk yayılıyor..(kuklaları oynatanlar bayram ediyor)
oh demeyin dedirtmeyin..
 
Herkes haklı olarak "1999'dan beri verdiğimiz vergi ne oldu? Daha ne yardımı yapacağım?" diyor ama devletin bizden gelecek olan yardımları bekleyeceği belli. Haklı olabiliriz ama hakkımızı aramak için orada ki masum insanları bir kez daha mağdur etmeye gerek yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt