Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vag-com Kablosu İsteyenlere

tanilak

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Kas 2012
Mesajlar
231
Yaş
40
Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere 2006 ve sonrası araçlar için gerekli olan yeni tip Vag-Com kabloları ülkemizde 110-120TL'den satılmakta fakat yurtdışında daha makul fiyatlara bulabiliyoruz.

Kendim için yılbaşının gelmesi ve çoğu yerin kapalı olması sebebiyle 1-2 Ocak gibi sipariş vereceğim, 11.11.3 uyumlu olanı yaklaşık 85 TL'ye gelecek, isteyen varsa şimdiden söylesin sizin için de sipariş geçeyim..

PM atabilirsiniz, dediğim 2 Ocak'a kadar isteyen herkes söyleyebilirse iyi olur.. tahmini olarak 16 Ocak civarı da elimize geçmiş olur..
 
Çok İyi Bir Düşünce teşekkürler:eek:key:
 
şeeyy keem küüm vag com kablosu nedir? ne işe yarar acep?:oops:
 
şeeyy keem küüm vag com kablosu nedir? ne işe yarar acep?:oops:

Bilgisayar ile araç arasında bağlantıyı sağlayan ve elektrik modülüne müdahale edilebilen. Motor değerleri okunabilen. Arıza kodları kontrol edilebilen bir program.
 
Tabi açıklama yapalım :) alıntıdır











Program Versiyonu 11.11.3 windows 7 dahil hepsinde çalışıyor
1994 ten 2012 moden araçlara kadar Vag araçları destekler
arıza ışığı gibi şeyler söndürülebilir ve aracın tüm elektronik aksamına erişebilirsiniz ECU dahil


buda forumumuzdaki ilgili ana konu : http://www.seatclubworld.com/leon-1...eon-vag-com-kodlari-ve-yapilabilecekler-8049/

evet bu konu benimdi. fiyatı uygun alana satana hayırlı olsun
 
teşekkürler
valla iyi anlamış oldum
linkteki konuda da baya ayrıntılı ve anlaşılır yazılmış
teşekkürler
 
Geri
Üst Alt