Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vag com 11.8

sahinsp

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Eki 2010
Mesajlar
306
Arkadaşlar elimde 1 adet ihtiyaç fazlası kullanılmamış vag com 11.8 versiyon vardır.son versiyondur.düşünenler ulassın,ankaradayım son fiyat 150 tl ye vereceğim
 
hayırlı satışlar
10.6 dan ne farkı var
yanliş anlamayın ama 10.6 20-30 dolarken bu biraz pahalı geldi bana
 
hüzeyir,maalesef o paralara Türkiyede herhangi bi vagcom yok 409 lar dısında.daha düşük versiyonlar 120-130 liralardan satılıyorlar.
murat,direk linki vereyim ,11.1 in üzerine,11.2,11.3,11.8 beta sürümü de var.
Ross-Tech: VCDS: Revision History
 
10 dan 11 e çıktığına göre baya bişi olduğu kesin. hayırlı satışlar
 
23 dolara satılıyor
Türkiyede diyorum ama hala bana çin sitelerindeki linklerinden fiyatlar veriyorsun,oradan alabilirsin bende mal bu fiyat bu.ticarettir işine gelen alır gelmeyen almaz ama tarzın hoş değil,bana gelişide 23 dolar değil bunu da belirteyim.getir sen sat 23 e bende alayım 10 tane.insanlar bu malları alıyor+kargo parası ödüyorlar+üzerine tabiki kar payı koyup satıyorlar.sen kalkıpta aa bu su kadar paraya geliyormus dersen hos olmaz.benim ürünün cıplak fiyatı da 23 dolar değil.kalkıpta bana ticareti anlattırmayın lütfen bi daha bu kadar kibar olmam..
 
Şahin ticareti bir sen bilmiyorsun.Bu forumda ticaret sitesi değil,bir konu varsa herkes yorum yapma hakkına sahip.Sana kimse bunu bu fiyata satma dememiş.Hüzeyir bildiğini paylaşmış daha ucuz olduğu yerleri vermiş.
Biraz sakin ol burada kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor.Kibar ol yada olma orası senin bileceğin noktadır.

Hayırlı satışlar.

xx
 
Geri
Üst Alt