Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Uzun yol içi tavsiyelerinizi bekliyorum

HAKANAY

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Kas 2012
Mesajlar
34
Yaş
37
herkese iyi akşamlar.aracımla ilk defa uzun yola çıkacağım inş.sahil yolundan kastamonuya gitmeyi düşünüyorum. uzun yol tecrübesi olan arkadaşların tavsiyelerini dinlemek isterim.teşekkürler
 
Kazasız belasız gitmen dileği ile öncelikle..

Lastik havası,yağ su kontrol ü söylememe gerek yok biliyorsundur illaki,en önemlisi yorgun düştüün reflekslerinin iyi olmadığını hissettiğin an mola vermendir..
 
lastik basınçlarınızı uygun miktara, getirin deponuzu doldurun, en fazla 3 saat yoldan sonra mola verin, kamyon ve tırların arkasına yanına pek yanaşmayın, kesinlikle hatalı sollama yapmayın, hız kurallarına uyun unutmayın ki geç gitmek hiç gidememekten çok daha iyidir.
 
Yolun açık olsun kardeş, geçenlerde bir yerde okumuştum yola çıkacaklar elma yanına alsın ve yesin yazıyordu. Sebebi elma yorgunluğu alıyormuş ve zihni açıp uyku isteğini azaltıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.
 
çok teşekkür ederim değerli katkılarınız için.elmayı denicem kesinlikle...
 
ben classic müzik veya relaxtion music diye tabir edilen sakin ve rahatlatıcı müzikler dinleyerek yaparım
 
evet takip ettim gördüm açtıgınız konuyu.ordan da fikir edindim.teşekkür ederim. belki farklı fikirler çıkar dedim ben de açtım.siz artık tecrübe abidesi olmuşsunuz.varsa açtıgınız konudan farklı tavsiyeleriniz memnuniyetle dinlerim.
 
İyi yolculuklar, sağ sağlim varman dileklerimle... Benim tavsiyem de şu... Yollardaki hız uyarılarını dikkate almanı şiddetle tavsiye ediyorum... Radarları görürsün illaki yollarda fakat sonrasında trafik kontrolü yapan ekipler yok artık dikkatinizi çektimi bilmiyorum... Radara girdiğiniz an direk adrese teslim yapıyorlar artık cezaları... elle yazacaz diye uğraşmıyorlar haberin olsun... Hız sabitleyicin varsa 85km sabitle ve öylece devam et... Yol biter mi öyle diyeceksin belki ama bitiyor bitiyor merak etme... :)
 
Geri
Üst Alt