Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

uzaktan kumanda sorunu

emre_stylance

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Şub 2013
Mesajlar
70
Yaş
32
merhaba arkadaşlar bende 2008 cordoba 1.4 tdi stylance var... uzaktan kumanda çalışmıyor... pili bitti değiştirdim.. pil değişimi yapınca kod silinmiştir deyip tekrar tanıtma yaptık olmadı.. şuan kumanda üzerinde tuşlara basınca kırmızı ışık yanıyor fakat kapıları açıp kapatmıyor.. kumanda bozuk diye sıfır uzaktan kumanda tanıtımı yaptık onuda kabul etmedi araç... bilgisi olan arkadaş varsa acil yardımcı olabilir mi ?
 
kodlamayı srv.mi yaptı?Eğer onlar yaptıysa birde sigortasına bakılsa atmasın!
 
Kodlamayi özel servise yaptirdim... Ayrica uzaktan kumanda bozuk desem sifir kumanda kodladik onuda kabul etmedi... Dediğiniz çok mantikli cezmi abi .. Bunlarin alarm sigortasi hangisi bilginiz var mi abi..? Sigorta panosunda şemasi yok çünkü ?
 
Kodlamayi özel servise yaptirdim... Ayrica uzaktan kumanda bozuk desem sifir kumanda kodladik onuda kabul etmedi... Dediğiniz çok mantikli cezmi abi .. Bunlarin alarm sigortasi hangisi bilginiz var mi abi..? Sigorta panosunda şemasi yok çünkü ?

panosunda mutlak vardır.orj.alarm ise kardeşim.gözünden kaçmıştır.
 
nedemek kardeşim keşke en ucuzundan hallet sorununu..ayrıca pil içinde iki ad.ise takılmasıda yanlış yapılmış olabilir.benim tolededa olmuştu.
 
sigorta panelindeki sigortaları tek tek kontrol ettim... problem sigorta panosundan değil maalesef :(
 
üstad bende 2004 tdi cordoba var, aynı sorun bende de var, yeni kumanda sustalı anahtar yaptırdım, çünkü bendeki kumanda arızalı, yeni çiple beraber sustalıyı tanıtmaya çalıştılar, olmadı, araçla bağlantı kuruluyor, ama bir türlü araç kumandayı kabul etmiyor. Problemi çözebildiniz mi? tek çare orjinalliği bozup yeni bir kumanda taktırmak kalıyor galiba.
 
arkadaslar benim arabamdada aynı sorun var 2006 cordoba signo birkac yere sordum ve arastırdım anahtarda calısıyor kapılarda anahtarcıda yenıden kodlama yaptım olmadı son care servıse gıdıcem bırkac tanıtma yontemleri denedım olmadı bunlar internette var deneye bilirsiniz belki sizin araclarda olabilir bu konuda bılgisi olan varsa veya aynı sorunla karsılasıp cozenler varsa paylasırlarsa yardımcı olabilirler
 
Geri
Üst Alt