Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Uzaklaştırılmam Hakkında ( Jackie - Emre )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HAKANSGR

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
553
Öncelikle selamlar herkese. İlk olarak aranızda " herife bak banlandı hala gelip burda konuşuyo" diyenler olacaktır elbet ,
fakat ben CUPRA ( Ayberk ) gibi hakkımın yendiğini düşündüğümden dolayı bu yazıyı yazma gereği duydum.

Cezmi Abi'den ricam konunun silinmemesi..

Şunuda söylemeliyim ki , Ayberk'in açıklama konusunda yönetimden kaç kere banlanma sebebimin açıklanması için çağrıda bulundum, fakat
kimse bu yönde bir hareket gerçekleştirmedi. Bu yüzden bu süreçte yaşananları kendim anlatmak istedim.

Bildiğiniz üzere sitede "Mitomani" konusuna örnek gösterilen bir arkadaş vardı ve değişik konular açıp ortalığı karıştırmak konusunda üstüne yoktu.Ve birde bu arkadaşı korumayı kendine görev edinmiş bazı kişilerde mevcuttu. Olayı dallandırıp budaklandırmadan anlatacağım, kısaca bu şahsa ait olupta yorum yaptığım konular şunlardır:
"Adını hatırlayamadığım bir aşk şiiri" ve "Şakire(kadın kılığına girdiği fotoğraflar)"

(Bu şahsın banlandıktan sonra yaptığı açıklaması ise başkasına ait olan şiirleri kendininmiş gibi koymasının sebebi alkollü olmasıymış ,kadın kılığına girmesi ise tiyatro eğitimi almış bilmemne... )

Şimdi size bu konulara yaptığım ve silinen yorumları göstermek istiyorum

Öncelikle şahsın kendi şiiri gibi gösterdiği şiire yaptığım ve hemen silinen yorumum :



Ben bu resimde forum kurallarına aykırı hiçbir şey göremiyorum ya siz?

Bu şahsın açtığı Şakire konusuna yaptığım yorum ise şudur:


ibretalindi.gif


Burdaki aykırılık nedir??


Gelelim konunun bulandığı yere.. İlk şiir konusunda mesajım silindi ve bir yöneticiden bana mesaj geldi. Yazdığı mesaj hiçbir yöneticiye uygun bir üslupta değildi ve direk şahsıma olmasada küfür içeriyordu ( benim küfür ettiğimi söyleyenleredir bu ) . Ayrıca devam eden mesajlaşmalarımızda sürekli tahrik edici bir tavır içindeydi.. O bir yandan bana mesaj atarken diğer yandan Cezmi Abi bana mesaj attı ve onla mevzuyu konuşmaya başlamıştık.O sırada yönetici arkadaş hala tahrik edici tavırlarına ve tehditvari konuşmalarına devam ediyordu ( yer miyim tabikide hayır) . Bana son söylediği laf " bana istemediğim şeyler yaptırmayın!!! " oldu. Yap dedim tabiki ,Allah'a şükür kimseden korkumuz çekincemiz yok.. O sırada Cezmi abiyle konuşmam devam ediyordu ve bir anda banlandım. ( Jackie (Emre) 7 gün süreyle uzaklaştırılmıştır )

Daha sonra araya büyüklerimizin girmesiyle benim BAN'ım 2-3 gün sonra açıldı. Haksız olmadığımı karşı tarafta bal gibi biliyordu çünkü..Foruma geri döndükten sonra tam zamanını hatırlayamıyorum şimdi bir konu açıldı.. " ŞAKİRE "hakkında , konuya girdim baktım ve uzaklaştırılan o şahsın kadın kılığında resimleri.. Hiçbir söz yazmadan yukarıda koyduğum ibret alındı gif'ini koydum. Ve yine birçok kişi hiçbir söz yazmadan benim yorumumu alıntı yapıp sadece smiley koyarak güldü.. Ve yine ilk olaydaki gibi benim yorumum ve benden yapılan alıntılar silinmiş konunun geri kalanı duruyor.. Yazdım konuya kim sildi benim yorumumu diye.. Ve ilk seferkinden başka bir yönetici arkadaş "ben sildim sorun varsa özele gel" tarzında bişeyle yazdı.. Geldik özele. Bu arkadaşta ilk seferki gibi kimle ne şekilde konuşması gerektiğini bilmiyordu sanırım ve yine aynı tarz konuşmalar başlamıştı..Bana "kaşıntın nedir" , " özür diledin geldin hala burda neyin peşindesin" tarzında mesajlar attı ve yine altında kalmam beklendi sanırım. :) Tabiki buradaki herkesin yapacağı gibi tepkimi verdim. Fakat benim kafamı kurcalayan ise " özür diledin geldin hala neyin peşindesin" tarzındaki sözdü.. Ben böyle bişey hatırlamıyodum, özür dileyip gelmek falan yoktu neticede.. Olayıda anlatayım hemen, araya büyüklerin girmesiyle Cezmi Abi uzaklaştırmamı kaldırmıştı ve ben cep telefonundan onu arayıp Cezmi Abi'ye teşekkürlerimi iletmiştim, beni yanlış anlamaması gerektiğini ,ona karşı herhangi bir saygısızlığımın olmadığını ve olamayacağını söyledim.. Yalansa yalan desin. Bu konuya açıklık getirelim önce, bu yönetici arkadaş özür dileyip geldiğimi sanarak aklınca beni ezmeye kalkıştı ve verdiğim cevap karşısında bana cevap gelmedi.

( Özür konusunda ise büyük ihtimalle Cezmi Abi karşı tarafıda kırmamak adına onlara özür diledi ve BAN'ını kaldırdım dedi . ) Keşke herkes bu kadar düşünceli olsa !!

Bende bunun üzerine bir konu açtım. " Yöneticilerin tutumu hakkında " diye , gece vaktiydi görmemişsinizdir büyük ihtimalle. Zaten hemen o da silindi.Hatırladığım kadarıyla LEONISM görüp Jackie'nin konusu neden silindi diye ayrı bir konu açmıştı, onunda konusu silinmişti..Bu açtığım konunun üzerine diğerlerinden başka bir yönetici bana özel mesaj attı açtığım " Yöneticilerin tutumu hakkında " konusunu kendisinin sildiğini söyledi ve msn adresini verdi.. MSN'den konuşmaya başladık ve üslubu bir yöneticinin olması gibiydi , bu sefer şaşırmıştım .. Neyse o arkadaşla konuşmamızda bana dediği şey şuydu : " Emre silinen mesajının konusunda kesinlikle haklısın, ben orda ben sildim yazıcaktım ,başkasıyla çatışmaya girmemen için ama benden erken davrandı asıl silen" . Öyledir böyledir derken konumu neden sildiğini söyledi,yönetimin karışık olduğunu , zaten benim haklı olduğumu söyledi ve kimse görmesin lütfen bunu dedi. Tamam dedim , sineye çektim ve ağzımı açmadım.. Sonuçta yönetici bana hak vermişti ve bazı şeylerin farkında olan biri daha olması sevindiriciydi... Derken gece uykumuza yenik düştük.
Sabah uyandığımda ise karşıma çıkan tablo " forumdan süresiz uzaklaştırıldınız " oldu..


En başından itibaren herşeyi yazdım ben . İlk başlarda korudukları şahıs için Ayberk ve benim harcanmamızı sağlayanlar ve buna göz yumanlar, o arkadaş uzaklaştırıldıktan sonra neden sessizliğe büründü.. LeonRider ' a yapılan saygısızlığa karşılık neden kimse özür dilemedi, hani koruyodunuz elemanı,kankinizdi , onun uğruna bizi harcamıştınız . Biz bu adamın olayını önceden farkettik suçlu olduk , sonra o adam uzaklaştırıldı şimdi ise bizi suçlayanlar sessiz..

Yorum sizin, konu silinmez de herkes olan biteni bilir inşallah..

Yöneticilerin ismini vermedim kendi aralarında sıkıntı olmaması adına..

Yazımı bir bütün olarak ele alın lütfen , burda haklısın burda haksızsın olmasın.. ( Empati kurmayı deneyin )

Ayrıca Cezmi Abi'ye düşünceli davranışından dolayı teşekkür ederim.


Saygılar , Jackie ( Emre )
 
bir iki kisi fazla dozajda kurtlar vadisi izlemis emrecim empati olmaz cunku son gunlerde bu kadar aciklama msj i goruyorsak forumda yanlis sadece bu aciklamayai yapanlarda aranmamali empati sadece biraz
 
Yaziklarinin cogu benimle ilgili oldugu icin cevap vereyim

Daha oncede soyledigim gibi kim olursa olsun onun yerinde sende olsan ayberkte olsa yaziklariyla ilgili dalga gecmeyi asagilamayi kabul etmem mudahale ederim. Seninde amacin dalga gecmekti zaten.

Benim serhat abiyle ne konustugumu bilmiyosun o konu hakkinda yorum yapmasaydin o olayon ardindan ben zaten serhat abiyle konusup mudahale ettim
Sessiz olmamizin nedeni bize soyleneni yapmamizdir bakalim kimlerin ici nasi dolmus diye herkes icindekileri cikarmadi keske delikanli gibi arkamizdan soylediklerini siteyede yazsalar ama beklemiyorum zaten
 
Bak yine tahrik edici konuşuyosun, delikanlılığı senden mi öğrenicez güzel kardeşim !.

Sen görevini düzgün yapıcaksın, herkese aynı şekilde davranıcaksın ki arkandan laf edilmesin..Sadece bu sitede değil heryerde bu böyledir, işini düzgün yapacaksın. Kul hakkı yemeyeceksin, kimseyi haksız yere suçlamayacaksın..

Şu an gel yüzünede laf ederim , benim açımdan hiç sorun yok..

Saygılar , Jackie ( Emre )
 
Bugünlük gerginlik bu kadar yeter. Lütfen daha fazla ortamı germeyelim. Bu konu hakkında açıklama yaptım aslında Emre, bu konuyu gündeme alınıp sana açıklama yapacağız. Fakat 2.ye banlanma sebebin Çağlar'a yolladığın özel mesajlardan kaynaklanıyor. Onunda sana karşı belki yanlış cümleleri vardır yoktur bilmiyorum. Ama dediğim gibi bu konu hakkında görüşülüp haber vereceğiz sana.

Bu konuyuda kilitliyorum mümkünse gerginlik daha fazla olmasın forumda...

Hakan senden de ricam, şimdilik üyeliği kendin kullanırmısın çünkü çok fazla gerildik hepimiz daha fazla hiç birimiz gerilmeyelim. Konu hakkında zaten açıklama yapacağız.

Emre, dün yazdığım gibi yine sana dediklerimin arkasındayım başarılıda olsam başarısızda..

Şimdi bu konuyu kilitlemesem tüm üyeler buraya da yok şu yok bu yine dallanıp budaklanacak eminim..

O yüzden kilitledim konuyu şahsen birebir de bunu tekrar konuşuruz :)

Şimdilik kilit
 
Ben delikanliligi ortaya soyledim delikanli olsalar dedim bak dikkat et

Ben isimi gayet duzgun yapiyorum cezmi abiden sonra herkesten fazla emek verdim bu siteye sirf biz burda yazalim diye maddi manevi ama eger art niyetli olursa karsimdaki butun yetkimi kullanirim bunda da kim olduguna bakmam
 
Konuyu tekrar aciyorum ne varsa soylensin bakalim
 
Konuda alaydan bahsederken şunu düşündünüz mü hiç??? Adam siteye şiir açıyor şiir başkasının şiiri sonra diyoruz bu senin değil adam diyorki alkollüydüm ne yazdığımı bilmiyordum!!! bunu msnde baahane sunuyor??? şimdi özgür söylermisin bu salak yerine konmak değilmi sonra foto paylaşıyor oda onun değil hadi garip olmasın diye soruluyor hangi makina ile çekildi ona da cevap yalan sonra bi bakıyoruz resimler silinmiş... Kimsenin saf aşkına duygu yüklü şiirine lafı olmadı burdakilerin adam dalga geçer gibi paso yalan konu paso yalan cevap sencede yetmedimi Özgür? şimdi sakın kimse bu şahsiyeti savunmasın burda birde bu şahsiyete kızıp sinirlenenleri.. çünkü burda bir samimiyet olduğuna inanılıyor ve yalana izin verilmemeye çalışılıyor olay bu Özgür başka bişey değil.. ben şahsen o şahsın yanında görmeyi bile istemezdim seni neden mi çünkü üzüm üzümün yanında salkım olur ona tane denmez böyle insanlardan uzak olmak en mantıklısı buda benim görüşüm beni yanlış anlama.....:eek:key:
 
Özgür herkesi zan altında bırakıyorsun kardeşim..kimse o delikanlı olmayanlar söyle de bilelim.
 
Hala işini düzgün yaptığını savunabiliyorsan helal olsun . Ben yukarda açıklamamı tertemiz yapmışım , kurallara aykırı herhangibirşey yok..

Ha özel mesajlar yüzünden banlandıysam , karşı taraf neden ceza almadı?? Yönetici oldukları için mi ?

Saygılar JAckie (Emre)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt