Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

uyku modunda ıphone..

dragg

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Ağu 2011
Mesajlar
191
Yaş
39
merhaba arkadaslar
benım gıbı bu sıtedede bır cok ıphone kullanıcısı vardır mutlaka fakat ben telefonumun otomatık olarak istedıgım saatte kapanıp istedıgım saatte acılmasını ıstıyorum. bu ozellık normalde cıhazda yok programda cok aradım ama bulamadım bılen varsa kontor yollıcam ona :p:D
cıhazda cydıa ve jailbreak yuklu degıl bu arada..
 
Maalesef bilgim yok, da bu özelliği niye istiyorsunuz ki? Eğer arka plan programları kapatıyorsanız sabaha kadar %1 bilemedin %2 harcıyor... Eğer derdiniz aranma konusundaysa birşey diyemem tabi :)
 
boyle bı program bılmıyorum malesef

ama sarj konusunda yuksel haklı :)
 
sarj degıl ulasılmamak maksadım. mesayı bıttımı kapansın ıstıyorum yoksa kurtulamıyorum..
 
Ucak moduna alirsaniz, ayni islevde olur o da:) Hem kapatmamis olur, telefonun zevkine de varirsiniz:eek:key:
 
tamamda ben telefonu ofıste bırakıyorum yanıma almıyorum mesala o yuzden kendı kapansın ıstıyorum
 
orjinal program bulamazsın büyük ihtimal cydia da araştırdım yine bulamadım. En iyisi arkadaşların dediği gibi uçak modunu kullanman.
 
bende dıdık dıdık ettımde cozum yok gıbı duruyor:confused:
 
Mevcut olmasina mevcuttu ama sizin telefonunuz jailbreak'li degil maalesef. Birde program ios5 desteklimi su anda onu bilmiyorum. Ben zamaninda denemistim ama o kadar cok kullanmadim. Ihtiyacinizi karsiyalacak program bu; aTimeTool. Jailbreak yapmaniz lazim ama.
 
Geri
Üst Alt