Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Uyarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ukku

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Eki 2010
Mesajlar
1,017
Yaş
35
Selamlar,

Forum ortamında söylenmemesi gereken şeyler söylediğim için tüm yönetimden ve scw sakinlerinden özür diliyorum,
Ancak bazı arkadaşların geçilmesini hazmedemdiği, bunun için alakasız bi topicte geri kalmaya sebep ve bahane aradığı dün açıkça pek çok kişi tarafından görülmüştür. Topicin Leon vs Golf olmadığını defalarca hatırlatmama rağmen alakasız bi topicte hala kendi arabasına bahaneler aramış, sonunda yüzüne vurduğumda da beni kızdırma metodunu seçmiştir. Ben İstanbul'a döndüğümde yüzyüze konuşup, sorunu halledip, gerekli fotoğrafı ekleyerek sorunu çözmüş olacağımı düşünüyorum. Umarım bana diyen arkadaşlar klavye başında İstanbul'u fethetmek ne demek bir daha düşünürler.

Saygılarımla,
Utku UZUNOĞLU
 
Scw'li arkadaşlar rolling yapmasın :)

Techte insanlar kapışıyordu, dışardan okuması zevkliydi ama tanıdığım kişiler olunca okurken üzüldüm açıkçası. Uzamasın bence bu konu bizlere yakışmıyor :)
 
Dün de ısrarla söylemek istediğim şey geçilmişsen geçilmişsindir. Bunun oluru lamı cimi yoktur.
Burdaki araba denemiş arkadaşlar da hangi parçanın ne kadar çok fark ettireceğini aşağı yukarı tahmin eder. Ve 6-7 boyluk bi farkın manuel 160 golf ile kapanmayacağı aşikardır. Bunu daha fazla başka topicte dile getirmenin amacı da manası da yoktur.
Ayrıca geçilmiş olmak dünyanın sonu değildir. Kendinden yavaş araba ile denersen arabanı hızlandıramazsın. Keza geçildiğin yer bi karakter savaşı değildir, kimse adını karalamaz, ya da geçildiğin yarış tipi herhangi bi pilotaj ispatı olan yarış da değildir. Vitesleri attığın sürece geçiliyorsan bundan utanacak kişi araba sahibi değil arabayı üretendir. Araba denemek. Adı üstünde, denemek.
Bunu idrak etmeyen araba denemesin bence.
 
bende şunu anlamıyorum. burda herkes arkadaş. o geçmiş, bu geçmiş ne önemi var.
 
Bu işin sonu yok herkes geçilebilir; konuşucaksan baştan denemiceksin o zaman... %50 şansın var ya geçicen ya geçilicen... Geçenide geçen bulunur elbet...:)
 
Daha önce de söylediğim gibi.
Yolda denk gelip bi arabanın sağından solundan bilmem neresinden basmakla rolling bir değil. Asıl sonucu rolling gösterir, araba nası gidiyo ne kadar gidiyo. Bu güne kadar hep atılıp tutuluyodu Leon şöyle gidiyo böyle gidiyo diye. Işıklarda yanıma şu geldi şöyle geçtim de bilmemne de. Forumda ya da forum dışında bildiğimiz daha güçlü bi TSI Leon var mı? Yok. Arabanın gideri o kadar. Bu güne kadar büyütülmüş. Diğer araç DSG'ymiş vs. bunlara bahane bulunmasının bi manası yok. Herkes biliyo TSI Leon'un oranlarının gereksiz uzun olduğunu. Kimse bunun tersini iddia etmiyo zaten. DSG ile manueli arasında oynasın oynasın 1-2 boy oynasın. Hani araçlar yakın gider, o zaman DSG'ye bahane bulunur ama fark çok fazla olmuş.
Bu speclerdeki bi TSI Leon, 140'lık manuel Golf'ün ve 150'lik 320d'in 2 boy civarı arkasında yürür benim tahminim. Diğer araçlarla yakın yürümesi biraz hayali bi yaklaşım bence.
Her zaman süpriz sonuçlar olabilir. Bunların sonuçlarını düşünürken, hep geçen araba şöyledir böyledir diye yorum yapılır. Kimse de demez, evet benim arabam hakikaten şöyleymiş.
İlk rollerde olur böyle geçer zamanla :D
 
konu yıne aynı yere gelmesın,utku forum kurallarını astıgını yazmıs ozur dılemıs.
 
haftasonu söylediğin gibi "gerekli fotoyu" çekeriz.. :eek:key:
 
Roll yapmak bir iddaa doğuracak kadar büyük bi araba kullanım olayı değil.Pilotaj yoksa düz yolda gitmek vs vs çok mühim değil.Ama ben scw de şimdiye kadar bulunduğum sürede yarış anlamında roll yapan görmedim deneme adı altında güzel denemeler sonuçlar bize aktarıldı fikir verici testler yapıldı.Misal ben-Rıza-Süha üçümüz güzel denemeler yaptık Rıza'nın araç hızlı neden hızlı,ne kadar hızlı,chip ne kadar fark yaratıyor gördük.Bunlar bizi aydınlatır ve yapacağımız güncellemelerde fikrimiz olur.
Bence tartışma yaratmak,iddaa etmek anlamsız.Zaten araçların teknik verilerine bakılarakta sonuçlar anlaşılabilir.

xx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt