Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ufak kaza

aybarsdnr

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
2,680
Yaş
35
dün gece saat 02.30 gibi ataşehirde ufak bir kaza yaşadım.virajlı bir yokuştan inerken karşıma bir anda yukarı çıkmaya çalışan bir araç çıktı ama benim şeridimdeydi.bende heycanlanıp direksiyonu kırdım araba kaymaya başladı.park halindeki bir araca çarptım.o saatte kimseyi bulamadım ve eve döndüm ancak sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Sabah 07.30 gibi Mert (gilgamesh) abimin büyük yardımları ile adamın evini bulup tutanak tutarak işi hallettik.şansıma adam kimya hocası çıktı (kimya mühendisliğinde okuyorum) ve beni çok sevdi.iyiki sabah tekrardan gidip bulmuşum o adamı yoksa vicdan azabından kahrolurdum.

snc00088.jpg
[/URL][/IMG]


snc00089g.jpg
[/URL][/IMG]

bu açılardan pek fazla birşey belli olmuyor ancak çamurluk harita gibi oldu.bide arka jant ve lastiğim kaldırıma vurduğum için yamuldu.yinede bu kadar ufak bir şekilde atlattığım için şükrediyorum
 
geçmiş olsun Aybars'cım, Allah daha beterlerinden saklasın.

Keşke herkes senin gibi duyarlı olsa bu memlekette...
 
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
 
geçmiş olsun arkadaş sana bişey olmaması güzel
gelecek olan cana değil mala gelsin derler
adamı gidip tekrar bulmanda çok yerinde bir davranış olmuş tebrik ederim.
 
aybars gecmıs olsun cok ... gıdıp bulman ıyı oldu adamı ;) kalmadı bole ınsanlar
 
kardeşim geçmiş olsun tekrar. dayanamadın buldun dimi adamı helal olsun valla =) tam tesadüf ama kimyacı çıkmasıda :).. bu arada pek bişey yok gibi çamurluk belki değişmez.benımkıde buna benziyordu.
 
Geri
Üst Alt