Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ufak gibi gorunen ama sinir bozucu problemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nss911

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Eyl 2013
Mesajlar
11
Yaş
40
Merhaba arkadaslar
Bugun aracimla 4 farkli problem yasadim.sizlerle de paylasmak ayni seylerle karsilasan arkadaslar var mi ogrenmek istedim
1.park sensorleri koseleri hic algilamiyor.bugun capraz bir sekilde kaldirima yanasirken tamponun alt ucunu carptim.Allah'tan minicik bi siyrik.fabrika cikisi sensorler cok yukarda konumlandirildigi icin sanirim.
2. Sorun direksiyon ile ilgili.Guya direksiyonumuz hiza duyarli elektrik destekli ama park ederken yumusacik olmasi gereken direksiyon gayet sert.2 elle cevirmem gerekiyor.tek elle elin topugunu 12 hizasina koyup manevra yapmak cok zor
3.sorun kapi fitilleri ile ilgili.malum 2 gundur istanbulda yagmur var.bugun arka kapilari bir actim ust taraftan sipir sipir su damliyor. Bir onceki aracim fiestada hic boyle birsey ile karsilastigimi hatirlamiyorum.
4. sorun havalandirma ile ilgili.yolda giderken bi baktim icerisi isinmaua basladi.klimaya baktim hersey off konumunda.elimle havalandirma cikislarini kontrol ettim.sadece surucu ve yolcu tarafindaki yanda olan deliklerden sicak hava geliyor.
5.ve son sorunum vites gecisleri hakkinda.arac otomayik kullanimda vites dusurmesi gereken yerlerde biraz gec kaliyor.arac zorlaniyor belli.7den6ya dusmesi lazim.dusmuyor.bugun temde 105ile giderken 6.vitesteydi.at 7ye dimi.atti ama ne zaman.60la gidiyorum hala 7de dusur vitesi degilmi yok

Arkadaslar moralim cok bozuldu.nbiraz uzun oldu ama anlayisiniza siginirim.sabriniz icin tesekkir ederim.yepyeni arabama bi keyifle binemiyorum.degerleri goruslerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.herkese simdiden iyi paylasimlar.cok tesekkur ederim.
 
Merhaba ilk 3 sorunla ilgili bilgim yok 4.sorun havalandırma bende de ibiza var 2010 bende de öyle klima kapalı olsa dahi klimadan yinede hava geliyo bu yüksek hızlara çıkınca daha çok belli oluyo leon da o sorun yoktur diye düşünüyodum demeki onda da aynıymış
5.60la gidiyorum hala 7de demişsiniz bu şekilde gaza birazcık daha basınca vites küçültmüyomu veya dip gaz yapınca küçültmüyosa bi sorun vardır benim araçda dsg benim en sevdiğim şeylerden biri yüksek viteste iken dip gaz yapınca bi anda vites küçültmesi
 
Dediginiz gibi ben de yuksek hizlarda gidiyordum iceriye sicak hava geldiginde.
Vites degisimi icin birazda kendimiz gazi ayarliyacagiz sanirim
 
4. sorunuza cevap olarak şöyle diyeyim.. Sıcak hava gelmesini istemiyorsanız klimanızın ayarını soğukta bırakın kapatırken..

Benim copa aracımda misal yazın klimayı kapatırken Low konumda olduğu için sıcak hava gelmiyor içeriye.. Fakat klimanızın ayarı sıcakta iken kapatırsanız içeriye sıcak hava gelebiliyor..
 
Mantiken klima kapali iken havalandirma kapaklari acik dahi olsa hava gelmemesi gerekmez mi?
 
Mantiken klima kapali iken havalandirma kapaklari acik dahi olsa hava gelmemesi gerekmez mi?
Eşim forumu karıştırırken gördm ben a5 kullanıcısıyım yüksek hızda az dahi olsa hava geliyor. %95 üretilen arabalarda bu var 0 a indirmek yüksek işcilk ister
 
yüksek işçilik değil, o aracın içine taze hava gelmesini sağlar, o olmasa çok kısa sürede aracın içinde bunalmaya başlarsınız, yani o havanın gelmesi lazım, klima kapalı ise de motordan biraz etkilenir :)

direksiyon sertliği kullanımla ile alakalı, virajlara sert girip, yüksek süratte sıkça şerit değiştiriyorsanız araç direksiyonu sert tutar, yavaşlayınca da sert olur, benim de bazen kuş tüyü gibi serçe parmağımla çeviriyorum, bazen güç istiyor (sabahları yumuşak, yoldan gelince sert oluyor)

park sensörü kaldırımları yaklaşınca algılamaz, ona göre yanaşmanız lazım, yani sık ötmeye başlayıp bir anda kesilirse durma vakti gelmiştir :)

3. hiç başıma gelmedi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt