Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

turbo timer nerde taktırabilirim

osman 1.8t

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ara 2010
Mesajlar
356
Yaş
42
arkadaşlar resimli şeması olan varsa bende takarım yada tanıdık varsa daha önce araca takmış birisi onada gidebilirim
 
Resimli şema var ama kendiniz yapamayabilisiniz. Şemadaki kablo renkleri ile araç üstündekiler tutmuyor. Marşa giden çok kablo var. Tek tek kontrol etmek gerekiyor.
 
el freni üzerinden alınıyor ama renkli kabloların hangisinin nereye gittigini iyi bilmek gerekiyor.ilkerin dedigi gibi bazen farklılık gösterebiliyor.ben yer biliyorum ama floryada.
 
Resimli şema var ama kendiniz yapamayabilisiniz. Şemadaki kablo renkleri ile araç üstündekiler tutmuyor. Marşa giden çok kablo var. Tek tek kontrol etmek gerekiyor.
aslında kontrolüde kolay bütün takım taklavat var bende ama çıkan kablolarda el fireni hariç ötekilerin nerelere bağlanacağını birisi bana söylemesi lazım el firenini biliyorum şema var bende ama şema üzerinde diğer kabloların nereye gittiğini anlayamadım
 
Turbo Timer takmak için olan şemalar genelde çok komplike oluyor. Bir elektrikçi tarafından takılması daha iyi olur. Maslak sanayide powershop'un yanında bir elektrikçi var birde barbaros abinin elektrikçisi var benim bildiklerim. Bu arada moralinizi bozmak gibi olmasın ama Golf IV, Audi A3 (8L) ve Seat Leon Mk1 de turbo timer aracın motorunu çalışır halde tutarken kapılar kitlenmiyor diye hatırlıyorum, yani aracınızın kapısını açık bırakıp gidemeyeceğinize göre takmanın hiçbir manası kalmaz...

Not: Bahsettiğim problem Golf V, Leon 1P, ve A3 8P için geçerli değildir...
 
Geri
Üst Alt