Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Turbo Hortumu - Değişim

faw13

TEKNİK MODERATÖR
Katılım
28 Ağu 2013
Mesajlar
1,622
Yaş
37
Arkadaşlar merhaba,

Aracımı Cumartesi günü 15.000 bakım için servise bıraktım, orada turbo hortumunun hava kaçırdığını, analiz için söktüklerini, geri takılamadığını, aracın hafta sonu serviste kalması gerektiğini söylediler, peki diyerek bıraktım. Bugün yeni hortum takılacak ama garantiden olup olmayacağı belli değil.

Şimdi sormak istediğim, servisten bana bu hortumun fabrikadan pressle takıldığı, kelepçe ile tutturmanın mümkün olmadığı, çıktığı zaman da yenisinin takılması gerektiğini söylediler, bu durum gerçekten böyle midir?

Bu arada aracın kaputu bugüne kadar cam suyu koymak dışında açılmadı, ilk defa servis değişiklik yaptı aracın üstünde, Doğuş'un bunu garantiye almama durumu var mıdır?

Teşekkürler herkeslere.
 
kullanım ile bi hata yok srv.dışında yapılan bi işlem yok..mutlaka garantiden değiştirirler,kıvırmak için başka neden bulamazlar umarım
 
Hiç bir şekilde kıvıramazlar kardeşim... direk garantiden değişim yaptır...
 
yani kovalarım zaten garantiyi de, benim esas merak ettiğim gerçekten değişim gerekip gerekmediği
 
Geçenlerde konusunu acmistim bende yeni yazılım geldi diye turbo çıkış hortumunu kontrol ediyorlar daha doğrusu yenisi ile değiştiriyorlar garantiden yapıyorlar bunları merak etme servis ekstra birşey istermi bilmiyorum ama
 
Aradılar şimdi araç hazırmış, garanti onayını bekleyemeyeceğim için ödemesini yapıp onay geldiğinde iade almam şeklinde anlaştık.
 
Parça garantiden değişti bilginize, arada korna da arızalanmış, onu da garantiden değişecekler bir ara :)
 
Geri
Üst Alt