Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

turbo basıncını nasıl açabiliriz?

GKN

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2009
Mesajlar
633
Yaş
36
merhabalar.bnm size bir sorum var. bgn hks boost gauge taktım arabam 0.8 bar basıyor. ben barın yükselmesini istiyorum neler yapılabilir? tüm yönleriyle artısı eksisi nedir acaba ?
 
sen şu basık fotolarını bi garajdan paylaş artık...
 
saglıklı yontem yazılımdır gokhan,arabanın AF degerlerının duzgun olması adına basıncı yazılımla arttırabılırsın.Westgate uzerınden de acılabılır ama bu durumda ayarsız AF ıle yurıcegın ıcın araban fakıre kalcaktır ve motor kırma gıbı rısk tasıcaktır.bunu etraftan duyabılırsın uygulamayı aklından gecırme:)
 
yazılımda kaç bara gelir tahmini ?



inan resim hiç çekmedm ya :)
 
Yıgıt efendıye bın kere b saat al tak dedım adamı razı edemedım b turlu,alıp taksa bılcez kac bar bastıgını :) b kucuk arastırma yapım bu soru ıcın:) onemlı olan yazılım sonrasında araba peak yaptıktan sonra kac barda contınıous yurıcegıdır.Mısal araban 1,2 bar peak vurur ama yıne 0,8 bar yurur o sana sadece tork tekmesını yasatır sonrası yıne aynı olur
 
Bunu yazılımla yakalaman lazım neden basınca bu kadar takıldın? önemli olan onu göstergede görmek değil gücü arttırmak değilmi bunun en sağlıklısı iyi bir yerde yazılım yaptırman gerek birde basınç çok artarsa soğutma intercooler yada turbo yetersiz kalabilir bu yüzden yazılımla maksimuma kaçmadan güzel bir güç alabilirsin bu basınç göstergesinden bende istiyorum....:)
 
Geri
Üst Alt