Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tunus'tan Ferrari Cinayeti..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Tunus liderinin arabasıymış..
protestocuların işi..


 
sigortadan alır diyicem de muhtemelen sigortayı da soymuşlardır:)
 
zarar vercegine sök götür daha iyi içlerinde arabadan anlayan yoktu herhalde balatlar,diskler,direksiyon duruyor koltuklar falan :D:D
 
Sonuna kadar destekliyorum bunu yapanları iyi yapmışlar..

Tunus tarihini araştırırsanız Ben Ali (bu ferronun sahibi) kadar tunusta polis devleti kurmuş karşı gelenler 'kaybolmuş', işkence ve toplama kampları işletmiş, devletin yasaması yürütmesi anayasası hepsi bu adamdı. Millet sefalet içindeyken, o yedi içti ş.çtı. İnsanlar açlıktan öldü ve zülüm gördü. Gelde destekleme bunu yapanları..
 
vahsi bunlar vahşi..
yokmu kardeşim araba hakları derneği falan niye ayaklanmıyorsunuz yaww..
adam kaçmış gitmiş sanki geri gelip arabayı alacak..kuracaksaın zaten yeni yönetim ..arabaya el koyacak.. yeni devlet satacak para kasaya girecek...şimdi bu pert diye satılır..
yazık yazık..

yiğit konunu karıştırayım mı??
 
en son vincle goturulurken bu video vardi ama burdaki sariymis kactane vardi acaba :)
 
Adamın kendine bunları yapsalarmış daha kral olucakmış yazık olmuş arabalara ama o adam için bunların dert olduğunu sanmıyorum yenisinin siparişini bile vermiştir.........:mad:
 
Geri
Üst Alt